Primark False Eyelashes

Primark False Eyelashes

10-DSCN2691Ik ben weg van de Primark en loop bijna altijd wel uit de winkel met in ieder geval één product. Tegenwoordig is het assortiment uitgebreid met cosmetica. En ook nepwimpers konden niet ontbreken! Er hangen in de winkel verschilende modellen. Ik kocht de ‘sultry eyelashes’.

Klik snel verder voor het resultaat en mijn bevindingen! 01-DSCN2538

De wimpers zitten in een doorzichtige verpakking en op de verpakking staat tevens welke soort je in handen hebt. In het pakketje zit ook nog wimperlijm. Ik ben daar echter nooit zo’n fan van. Het is vaak witte lijm in een klein wit tubetje, die doorzichtig opdroogt. Ik gebruik echter of mijn lijm van Make Up Store of, daar komt ‘ie…… Weave lijm! Wat een uitvinding is dat, zeg. Wel oppassen dat het niet ín je oog komt, maar dat geldt voor elke lijmsoort natuurlijk ;).

03-DSCN2670

 

Op de foto’s heb ik de wimpers al een keer eerder gebruikt en niet meteen de lijm verwijderd. Shame on me.. Maar ik bedacht me pas halverwege dat ik een review wilde maken voor jullie. Wimperlijm kun je trouwens gemakkelijk verwijderen na een dagje dragen met een pincet. Zo zijn de wimpers recyclebaar :)!

Goed, na de wimpers uit de verpakking te hebben gehaald doe ik er voorzichtig wat wimperlijm op. Soms doe ik dat met een tandenstoker, omdat dat wat nauwkeuriger is. Het pipetje van de weavelijm is namelijk niet afgestemd op de dunne lijn van een nepwimper.

04-DSCN2672

Na het aan brengen van de lijm heel even wachten met aanbrengen boven je wimperrand. De lijm moet op het randje van nat en elastisch liggen. Is dat het geval, dan breng ik met een pincet de wimper aan. In het midden wat aanduwen en vervolgens rustig naar buiten werken. Mocht je hier een uitgebreide tutorial van willen, dan hoor ik dat uiteraard graag!

09-DSCN2690

Ik breng de wimpers altijd aan nádat ik mijn make-up heb aangebracht. Als je eyeliner namelijk op je ooglid zit, kan dat je helpen met de nepwimper plaatsen. Als je vindt dat de wimper daarna te duidelijk zichtbaar is, kun je er een nog een laagje eyeliner overheen aanbrengen en niemand die nog ziet dat je wimpers fake zijn!

07-DSCN2687

Conclusie:

Ik heb deze wimpers zowel overdag als tijdens een avondje stappen op gehad. Ze bleven fantastisch zitten en lieten niet los. Ook de uiteindes niet, zoals bij sommige wimpers het geval kan zijn. Nog een pluspunt: Deze wimpers zaten erg natuurlijk. Onder mijn vriendinnen heb ik best een aantal fervente nepwimper dragers. En zij zag in eerste instantie niet dat ik nepwimpers droeg. Score!

05-DSCN2680
Links geen fake lashes, rechts wél fake lashes

Q: Heb jij ervaring met nepwimpers? Van welk merk draag je ze meestal?

Soso lobi,

Rowan

8 Comments

 • 11 jaar ago

  Nice! Ik koop meestal wimpers van ’t merk Ardell of MAC. Maar het is alweer lang geleden dat ik ze heb gebruikt.

  • 11 jaar ago

   Wimpers kunnen je altijd net die extra ‘Oempff’ geven. I love it!

 • 11 jaar ago

  En inderdaad they look natural!!! Zelf wil ik een x nepwimpers proberen maar vin t super eng met aanbrengen enzo. Zou je hiervan een tutorial voor YT willen doen? Ps, I like your eyebrows

  • 11 jaar ago

   Ga ik zeker doen! Weet alleen niet of het een fototutorial wordt of een filmpje..

 • 11 jaar ago

  Ik draag ook altijd kunstwimpers maar alleen de losse stukjes omdat ik idd bang ben dat de eindstukjes loslaten. En weave lijm? Best tip ever!
  Ik koop mijn losse wimpers van elk willekeurig merk. Ga het zeker proberen!

  Love Saskia

  • 11 jaar ago

   Jaaa die stukjes moet ik dus ook nog eens doen. Lijken me ook top! En de weave lijm tip is van een van mijn best friends.. Echt top!

 • Lotte
  11 jaar ago

  De nepwimpers van primark zijn top voor die prijs row! Heb ze ook wel eens opgehad… Tis ook mooi als je een klein stukje van jet begin eraf knipt!

  • 11 jaar ago

   Thanks voor de tip, Lot! Inderdaad slim als ze net niet passen…

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More