De evolutie van kroeshaar in 1 minuut!

De evolutie van kroeshaar in 1 minuut!

Tijd om weer up to date te zijn voor mijn 21 dagen challenge! Vandaag verschijnen er daarom niet 1, maar 2 artikelen en morgen idem dito. #FIËSTA! Zo heb ik mijn challenge toch niet helemaal onderbroken, right…?

On to the story… Misschien ben ik 2000 and late, maar ik kwam vandaag een hele toffe video tegen die gaat over de evolutie van kroeshaar in 1 minuut gedurende de afgelopen 100 jaar. Super tof om te zien natuurlijk. Wat ik vooral mooi vind, is dat we gedurende die 100 jaar sommige van de kapsels die je in de video voorbij ziet komen, nog steeds kunnen rocken.

Deze video laat de diversiteit van kroeshaar zien. Is het niet fantastisch? Tijdens het kijken kwam ik ook weer op ideeën voor mijn haar, want het hangt er nu een beetje hopeloos bij. Maar ach, het is weekend en prima weer om op de bank leuke video’s te kijken en inspiratie op te doen voor de nieuwe week. Wie weet kom je wel een kapsel tegen dat je morgen kan rocken naar school of naar je werk.

Overigens kan je op het YouTube kanaal van de makers van deze video nog veel meer leuks vinden. Minder haar gerelateerd, maar wel met een hoge entertainment waarde.

Thanks voor het lezen en check de video hieronder:

Kan je de video niet bekijken? Klik dan hier.

Soso lobi,

Rowan

 

Gerelateerde verhalen

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More