Rozenwater van Kruidvat, een echte multitasker!

Rozenwater van Kruidvat, een echte multitasker!

Rozenwater van Kruidvat, een echte multitasker!

Hola guapas!

Terwijl ik dit typ, schijnt de zon in mijn huisje. This means I’m in a really good mood! Wat heb ik de zon toch gemist (tijdje terug getypt, dus haha).
Anywho, vandaag ga ik één van mijn favoriete beautyproducten aanprijzen: rozenwater van Kruidvat! Ik gebruik het zowel in mijn haar, als op mijn huid. And I love it.
Het bovenstaande potje kocht ik bij Kruidvat voor nog geen 2 euro! How’s that for a budget price?

Meer weten? Klik dan snel verder!

Wanneer ik rozenwater in mijn haar gebruik, doe ik het in een spuitflesje. Zo kan ik het makkelijker verdelen. Het is perfect te gebruiken om je haar vochtig te maken, bijvoorbeeld voordat je het uitkamt. Sommige mensen mengen het rozenwater ook met glycerine en hebben zo het perfecte stylingproduct voor hun haar.
Handige sidenote: Als je goed kijkt, zie je op de ingrediëntenlijst hieronder dat dit flesje ook castor oil bevat. Castor olie is een olie waar veel Naturaistas (en mensen die overgaan van relaxed naar natural haar, Transitioners) helemaal weg van zijn. Dan wel in zijn pure vorm, maar een beetje castor oil in een flesje rozenwater is ook mooi meegenomen.

Rozenwater gebruik ik trouwens ook voor mijn gezicht. Als ik dat doe, doe ik het nadat ik mijn huid met alle ‘verplichte producten’, zoals milk en een tonic, heb schoongemaakt. Ik haal dan nog een wattenschijfje of twee met rozenwater over mijn gezicht. En je zult zien dat je dan de laatste restjes vuil van je gezicht verwijdert.
Maar je kunt rozenwater ook prima gebruiken om je gezicht schoon te maken voordat je make up aanbrengt. Een goede basis is het halve werk!

Rozenwater ruikt heerlijk as you may know! Dus waarom zou je het niet eens gebruiken als bodyspray? Gewoon een lekker extraatje op je huid. Doe daarvoor een beetje rozenwater in een spuitflacon en spray away!
Nog een laatste tip: je kunt rozenwater ook gebruiken voor in je was. Doe een beetje rozenwater in het vakje voor wasverzachter en zo ruikt je was heerlijk zacht, naar roosjes :).

Vertel, heb jij iets aan deze tips? En heb je zelf al eens rozenwater gebruikt?

Soso lobi,
 
Rowan

 

Gerelateerde verhalen

3 Comments

 • Raïssa Levant
  11 jaar ago

  Goeie tip! ik ga dit zeker kopen

  Liefs,
  Raïssa

 • 11 jaar ago

  Allemaal handige tips! Ik heb een flesje gekocht bij een beautysupply store. 3.95. Alleen voor me haar. Hoeveel zit er in t kruidvat flesje?

 • 11 jaar ago

  In dit flesje zit 200 ml en hij kost 1,99 dacht ik.

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More