Very Budget Glitternagellak!

Very Budget Glitternagellak!

Budget & Beauty. Een match made in heaven als je het aan mijn portemonnee vraagt! 
Ik kwam laatst in een grote budgetwinkel in Den Haag en zag daar iets glinsteren in de schappen. Het waren glitternagellakjes! 

Glitters en ik zijn ook een goede combi, dus ik besloot een kijkje te nemen. En what do you know? Ze kosten slechts 0,99 cent! Ja zeker, dat lees je goed, 0.99 cent! 

Klik snel verder om te zien hoe de nagellakjes staan op mijn nagels! En, ook niet onbelangrijk, om te zien waar je ze kunt kopen!


De potjes zitten vol met glitters, glitters en nog eens glitters! Tenminste, zo lijkt het. Want het linker potje met de roze glitters werkt niet zo fijn als het rechter potje.
Maar daarover straks meer. 

Deze lakjes kocht ik bij de Big Bazar voor 0,99 cent. Big Bazar is een vrij nieuwe budgetwinkel, waar je eigenlijk nooit met lege handen naar buiten komt. Datzelfde heb ik ook altijd bij de Action en Primark. 
Wil je weten of er ook een Big Bazar bij jou in de buurt zit? Klik dan hier.

En naast de 0,99 cent glitterlakjes, vond ik ook bij DA een fijn potje. Deze was iets duurder; 3,79 euro. Maar zeker niet de minste.

Voordat ik de glitters probeerde, heb ik eerst twee laagjes blauwe Catrice nagellak aangebracht. Ik heb de glitters uiteindelijk dus als top coat gebruikt. Leek me toch mooier. 

Ik heb deze kleur blauw al een tijdje geleden gekocht bij Kruidvat. Volgens mij toen er een ‘1+1 gratis’ acties was voor voor alle cosmetica. Everybody went crazy op die dag! Die actie is al een tijdje terug en ik heb geen idee of deze kleur nog verkocht wordt. De kleur is meer voor het idee in dit geval. 

Back to the glitterssss…

Hier zie je hoe de glitters uiteindelijk staan als topcoat. Ik heb alle glitterlakjes minimaal 2x aangebracht. De roze 3,5x; er kwam bijna niets uit.

Pas toen ik het potje een tijdje ondersteboven hield, kwamen er wat meer glitters vrij. 
Maar het mocht niet baten. Voor mij waren het er alsnog te weinig. Als ik glitters gebruik, heb ik er graag meer. Maar that’s me. Misschien is het voor jou precies goed.  

Over de andere twee glitterlakjes ben ik wel tevreden. Die van DA vind ik ik het leukst in dit geval. Maar ik denk dat de gouden glitters het met een andere ondergrond ook heel leuk zouden doen. 

Mooie prijsjes en mooie lakjes! Snel kijken of het iets voor jou is?
 
Soso lobi,
 
Rowan 

2 Comments

  • 11 jaar ago

    Hoiii meid!
    Leuke blog en interessante artikelen :).
    Wat is je gmail? Ps. You start following me on instagram♡ Neguinha_x

  • 11 jaar ago

    Ik stuur je een berichtje 😉 Liefs xx

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More