Review: Action Baked Eyeshadow (op de donkere huid)

Review: Action Baked Eyeshadow (op de donkere huid)

Ik deed pas nog een Action shoplog (ca. na 3.00 min) en daarin liet ik je deze twee oogschaduw paletjes zien.
Ik probeerde ze eerst droog uit en vond de kleuren niet erg spectaculair uitpakken. Toen voelde ik me een beetje lost, want ik baalde dat ik geld had uitgegeven aan make-up die niet deed wat ik wilde. Ook al was het cheap make-up. Maaarrr toen zag ik een filmpje van iemand die haar oogschaduw nat aanbracht. Ding, ding! Dat besloot ik ook te proberen en de kleuren van de eyeshadows zagen er vervolgens zo uit…


Hier zie je het palet met gouden en bronzen tinten en een parelmoer kleurtje, ook wel ‘Brown & Beige‘ genoemd. Ik maakte bij deze swatches met natte vingers. Droge vingers was, zoals eerder gezegd, geen succes.

 

Best een mooi resultaat, nietwaar? Jammer maar helaas valt het brons (nr. 3) een weg tegen mijn huid, zelfs na meerdere lagen aanbrengen. De rest van de kleuren ‘poppen’ echter zodanig dat ze goed zichtbaar zijn.

Hieronder zie je het resultaat van dit pallet op mijn ogen. I was just playing around a little. 

 

 

 

Dan nu het tweede palet. Deze heet ‘Summer’ en bevat de kleuren, paars, roze, groen en blauw. Lekker fris en fel. Zo ziet het er nat uit op mijn hand.

 

En zo ziet het eruit als ik er wat mee speel op mijn oog.

 

Al met al, redelijke goede baked eyeshadow paletjes voor weinig geld. Best een goede combinatie. De baked eyeshadow palettes zijn verkrijgbaar bij de action voor slechts 1,69! Binnenkort reviews over de lipsticks en wimpers van de action :).

 

 

Enjoy your day

Soso lobi,

 

xRowan

Gerelateerde verhalen

3 Comments

 • 11 jaar ago

  Oeeh goedkope oogschaduw dat werkelijk zichtbaar is, misschien toch maar langs de action op ze te proberen

 • 11 jaar ago

  Ik vind ze beiden erg mooi! 🙂

 • Joanne
  10 jaar ago

  die felle kleuren staan je heel mooi

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More