WINNEN! The Body Shop, Jane Carter en Zenner + Uitpakken Goodiebag

WINNEN! The Body Shop, Jane Carter en Zenner + Uitpakken Goodiebag

WINNEN! The Body Shop, Jane Carter en Zenner + Uitpakken Goodiebag

Hello darlings! Eindelijk weer een filmpje! Ik was afgelopen zondag bij de I Love My Hair Day en viel dik in de prijzen. In onderstaand filmpje zie je wat ik allemaal kreeg. Bonus: Ik kreeg een aantal dingen dubbel en kan dus één van jullie daarmee verblijden 🙂

Je maakt kans op de volgende leuke producten:
– Jane Carter Solution’s Curl Defining Cream
– Jane Carter Solution Nourish & Shine
– The Body Shop Iced Pink Lipstick
– Zenner anti-slip haarbandje
– Last but not least: een ‘Love Your Hair Button’

Wat je hiervoor moet doen: like Roodjerow op Facebook (als je dat nog niet hebt gedaan) EN laat een berichtje achter onder dit artikel met een originele reden waarom jij deze goodies zou moeten winnen.

Ik laat jullie binnenkort weten wie er heeft gewonnen via mijn fabulous blog!
Thanks for stopping by. Soso lobi,
 
x Rowan

4 Comments

 • Ayorey
  11 jaar ago

  Waarom ik hem wil winnen: jarenlang heb ik mijn lokken vernacheld met m'n stijltang, omdat ik jaloers was op alle girls met glad haar. Ik voelde me toen mooi, yay gladde lokken. Maar toen begon ook de horror: m'n haar brak af en is op dit moment echt een stuk korter dan twee jaar terug. Toen ging er bij mij de knop om: leave those curls alooooone! December 2012 ben ik ermee gestopt en ik begin mijn haar nu meer en meer te accepteren. Het is nog redelijk lang en ik heb andere manieren gevonden om het "glad" te houden (bijv. rollers). Had ik dat nu maar eerder gedaan, dan had ik nog mooi, gezond, en LANG curly hair! Hopelijk mag ik mijn haren een natroost geven met deze goodies! [Facebooknaam = FlowersZen Katzenia]

 • Melody
  11 jaar ago

  ik zou de goodies graag willen winnen, omdat ik sinds een paar maanden bezig ben met mijn haar op de jusite manier te verzorgen vanaf groep 7 tot de 1e klas (zit nu in de 4e) heb ik een relaxer gehad, ik heb het nu al drie jaar niet meer. Op youtube zie je dat alle mensen die zo een transition ondergaan langer haar krijgen. ik heb het idee dat mijn haar niet langer wordt. Ik probeer daarom graag producten uit die goed zijn voor je haar, maar die zijn best prijzig. dus daarom zou het mij leuk lijken als ik curl defing cream win! kan ik mooie krullen maken die lang blijven zitten. De rest van de goodies vind ik ook geweldig because I LOVE MY NATURAL HAIR!

 • Anonymous
  11 jaar ago

  waarom ik zou moeten winnen is omdat…
  Ik helemaaal weg ben van natural hair en mijn familie me nichten te minsten oook. Ik ben helemaaaal weg van jou blog ,en helemaaaaal helmaaaal helemaaaaaaaaaal weg van jou haaar het is zo mooi en dik en het inspireert mij oook om mijn natural hair te blijven houden in plaaats van dat straight troep enz. Ik zou het ook echt dope vinden om een filmpje met jou te mogen maken omdat je het echt goed doet. Ik zou gewoon een paar produchten willen uitproberen die jij in je haar doet. Noem het wat je wil nieuwe vriendschap een meet and greet hahha nee geintje maaar al met al je doet het goed en blijf doen waar je goed in bent. Want je motiveert vrouwen zo als ik om trots te zijn om hun haaar !!!! groetjeeeeee x

 • 11 jaar ago

  Leuke winactie :)! Ik doe niet mee hoor, maar vind het wel heel leuk.

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More