Yves Saint Laurent Touche Éclat Concealer #5

Yves Saint Laurent Touche Éclat Concealer #5

Vandaag scheen de zon niet, dus besloot ik maar het stralende middelpunt te zijn van de dag met mijn nieuwe Yves Saint Laurent Touche Éclat. Ik wilde deze magic stick al een tijdje hebben, maar het kost me altijd zoveel moeite (en geld) om meer dan 20 euro uit te geven aan een beautyproduct. Kijk, schoenen, daar kan ik met gemak te veel geld aan uitgeven.. Maar beauty blijft toch een dingetje. Het liefst heb ik daar namelijk zoveel mogelijk van voor zo weinig mogelijk geld.
Totdat ik een cadeaubon van de Douglas kreeg! Want wat zou ik nu eens gaan kopen…? Ik besloot voor de Touche Eclat te gaan van Yves Saint Laurent. Benieuwd hoe ik shine met deze beauty? Klik dan snel door!

De Touche Éclat van Yves Saint Laurent concealer is vloeibaar en zit in een soort penvorm. Door op de achterkant van de pen te klikken komt de concealer eruit. Ik doe er steeds een beetje van op mijn hand en vervolgens breng ik de concealer met mijn vingers aan. Door het met mijn vingers te doen, versmelt het product beter met mijn huid.
              
Het was in eerste instantie even uitproberen om te zien welke Touche Éclat concealer bij mij zou passen. En uiteindelijk kwam ik samen met de Douglas mevrouw bij nummer 5 uit. Deze is ongveer twee tinten lichter dan mijn eigen huid. Doordat ‘ie lichter is, wordt mijn huid opgelicht na het aanbrengen.

Het proces van het aanbrengen dan. Het handigste is om je concealer aan te brengen vóór je foundation. Dit was echter een foundationloze dag voor mij. Ik draag alleen wat primer van de Etos op mijn gezicht. Goed, na de primer deed ik wat concealer onder mijn ogen tot aan de wangen met mijn vingers. Daarna klop ik het met mijn vingers verder op mijn huid. Dit is overigens een handige beautytip: breng concealer onder je ogen aan met je vingers, want dan versmelt de concealer beter met je huid.

Hieronder zie je mijn naked face met slechts de concealer onder mijn ogen en een klein beetje op mijn wenkbrauwbot. Ik vind de concealer de boel zo lekker oplichten. Wat vind jij?
Een beetje closer:
Hieronder de full face foto met ACTION make-up. Dat moest ik er even in caps lock bijzetten. Zo zie je maar weer hoe goed dure en goedkope merken samen kunnen werken.
Mijn oordeel over de Yves Saint Laurent Touche Éclat concealer:
Ik vind het een geweldige concealer in een mooie verpakking (voor mij niet geheel onbelangrijk). Hij is echter wel wat aan de dure kant als je hem vergelijkt met concealers uit de gemiddelde drogisterij. Deze concealer kost namelijk €36,95 bij de Douglas. Ik was blij dat ik de cadeaubon nog had, maar ik betwijfel het of ik hem ook had gehaald zonder bon. Alhoewel.. Ik vind ‘m wel erg mooi staan, dus wie weet!
Wat denk je, is de YSL concealer misschien ook iets voor jou?
Thanks for stopping by en geniet van je dag!
 
Soso lobi,
 
Rowan

Gerelateerde verhalen

5 Comments

 • Staat je heel goed! Bij die eerste foto waar je t op had dacht ik van HUH?! Veels te licht. Maar het staat je heel goed hoor. Ik hou t lekker bij mn MAC is meer dan de helft goedkoper hihi

 • 11 jaar ago

  Is veelste licht ?

  • 11 jaar ago

   Nee hoor, tenminste, ik vind dit de juiste teint. Reflecteert het licht en licht mijn eigen huid op 🙂
   Just the way I like it!

 • Lotte
  11 jaar ago

  Mooi row! Het is ook 1 van mijn favoriete concealers! Hij hoort zoiezo een tint lichter dan je eigen huid!

 • jolene
  10 jaar ago

  Veelste licht.

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More