Reasons I Love Solange:

Reasons I Love Solange:

Ten eerste heeft deze vrouw haar eigen stijl en volgt ze geen trends, maar set  ze trends. Zie bijvoorbeeld de box braids. De vlechten waren een beetje in de vergetelheid geraakt. Maar… Toen Solo de box braids in XL lengte tevoorschijn toverde, was de box braid trend herboren!

Nog een reden waarom ik van Solange houd, is dat ze als jonge vrouw bold genoeg was om de big chop te doen. En vervolgens ook haar twa (teeny weeny afro), grotere afro en grootste afro(pruik) te rocken.

Maarrrr… de nieuwste reden waarom ik zo weg ben van Solange is dat ze onlangs een geheim concert heeft gegeven in een wasserette in Brooklyn! Who does that, right? Nou, Solo dus! Bekijk hieronder een klein gedeelte van de show. Ze zong er ook, hoe toepasselijk, Laundromat van zangeres Nivea (ken je haar nog?).

Meer foto’s van het geheime concert vind je hier.

Hier het oorspronkelijke liedje nog even voor je:

2 Comments

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More