Het Natural Woman Event

Het Natural Woman Event

1-DSCN2804-001

Oi, oi, oi, wat was het warm de afgelopen dagen (and more to come)! Zo warm dat ik eigenlijk alleen maar in de zon wilde liggen en drinken. Toch had ik vorige week een leuk event gepland staan dat ik niet wilde missen. Giselle van www.shesells.nl had op deze zonnige dag een documentaire viewing georganiseerd. Wat ik van de dag en docu vond vind je na de klik. De middag begon met een groepsgeprek over haar en haarissues. Dat verschilde van vrouwen die niet wisten wat ze met hun haar aanmoesten tot vrouwen die graag tips wilden delen. Al met al was de zaal gevuld met vrouwen die geinteresseerd waren in haar. Wanneer je in zo’n zaal gevuld met vrouwen met ongeveer dezelfde gedachtegang en ervaringen als jijzelf, voelt dat bijna ‘empowerend’.

Op het prikbord dat je hieronder ziet, kon je haartips achterlaten, maar ook redenen waarom je wel of niet je haar natural draagt. DSCN2814Cool idee!

Na het groepsgesprek keken we de documentaure waarvoor we allemaal kwamen: ‘Natural Woman‘. In de docu ging het over alle zaken die erbij komen kijken wanneer een vrouw natural gaat. Zo werden de beweegredenen om natural te gaan genoemd, maar ook de reacties en tegenstand die je als naturalista vaak tegenkomt.

Bonus: Na de viewing hadden we een Skype-sessie met de documentairemaakster Cindy Hurst. Vanuit Amerika stonds ze ons te woord. Ze was ook benieuwd hoe het nou in Nederland zit met de natural/relaxed verhouding. Verder bespraken we ‘Natural Woman‘ en waarom ze de film heeft gemaakt. Het was een goede skype-sessie. En best bijzonder om zo met de documentairemaakster te kunnen praten!DSCN2817

Toen was het tijd voor the good stuff! Bingo! Letterlijk, haha! Ik won een tasje met haarproducten die via shesells.nl verkrijgbaar zijn. Ik heb ze nog niet gebruikt, maar ben er erg benieuwd naar. DSCN2818

 Na de bingo was de middag weer voorbij en kon iedereen gaan genieten van het warme weer. Hieronder zie je mij met Giselle Cooper van www.shesells.nl, de organisator van het event. En daaronder zie je nog een groepje van de bezoeksters. DSCN2820

DSCN2824

Dankjewel voor de informatieve middag, Giselle! En zodra er weer een dergelijk event aan zit te komen, drop ik het hier voor jullie. Voor iedere vrouw die natural is of wil gaan, is het fijn om op een event als dit te zijn om andere vrouwen in levende lijven te ontmoeten en het te hebben over haar. Misschien lees je dit en denk je: “praten over haar? Ehh…” Maar geloof me, het is leerzaam en leuk om haarervaringen uit te wisselen. Je leert écht van elkaar. En dus ook van documentaires als ‘Natural Woman’.

Succes met de hitte van vandaag! En pas op je huid en haar 🙂

Soso lobi, Rowan

Gerelateerde verhalen

3 Comments

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More