The Randomness: Humberto Tan en zijn bil…

Kijken jullie ook wel eens naar de Dino Show? Well, I do! En als ik het een keer toevallig niet kan zien, check ik het op uitzendinggemist.nl. Thank goodness voor uitzending gemist! Woeiii!

Een tijdje terug had Jandino onder anderen Humberto Tan te gast. En Jandino zou Jandino niet zijn als hij geen kleine verrassing had voor meneer Tan. And boy, did he have a surprise! Ik lag in mijn bed te kijken, maar ik moest gewoon even rechtop zitten en even terugspoelen om te checken of ik echt had gezien wat ik zojuist had gezien. Hmm.. check, check, dubbel check! Benieuwd? Zie het na de klik…
Eerst waagt Humberto een klein dansje in de studio. Maar dan komt de real surpise. Check het hieronder:

 

Dus ladies, mijn shoutout van vandaag gaat naar mister Tan! Die trillende bil deed het ‘em, hihi!
Soso lobi,

x Rowan

 

2 Comments

  • 6 jaar ago

    Hahahaha hij gaat losss!!!

  • 6 jaar ago

    Het trillen pakt me elke keer weer!

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.