Filmpje: Twist Out Resultaat

Filmpje: Twist Out Resultaat

Een tijdje terug liet ik jullie een tutorial zien van een classy twist updo. Oftewel een klassiek opgestoken kapsel bestaande uit twists (vind je hier). Vandaag laat ik jullie zien hoe mijn haar eruit ziet NA de twists. Maar dat doe ik na de klik!In het filmpje zie je de zogeheten twist out.
Het is een chill kapsel voor de momenten waarop je je natuurlijke haar graag los wilt dragen. Niet te wild, maar toch een beetje. Living on the edge! 
Slechte grap.
Hoe dan ook. Check het filmpje, en vertel me wat je denkt.

 

Wat doe jij als je je haar los wil dragen? Slaap je eerst een nachtje met vlechten? Of maakt het je allemaal niet uit?
Laat een berichtje achter. Zou ik zeer appreciëren :).
Soso Lobi,
 
Rowan

Gerelateerde verhalen

2 Comments

  • 11 jaar ago

    Hi Rowan, @mammabruist stuurde mij de link naar jouw filmpje met die twist updo. Ik heb nl al zeker 5 jaar niks met mijn kroeshaar gedaan. Ik relax 2 keer per jaar en draag het vervolgens altijd in een saai knotje omdat het makkelijk en snel is. Maar jouw filmpje changes things!! Ik heb je nagedaan en mijn twists zijn te te gek! Ik blijf je volgen, je blog is super en je haartips zijn als een droom voor mij. Keep them coming 😉 Thanks & succes!

  • 11 jaar ago

    Hi Annelies! Wat fijn om te horen! Ik probeer deze week weer een tutorial online te zetten voor een leuk kapsel. Wie weet is het some inspiration :)En goed om te weten dat je nu weer met je natuurlijke bos aan de slag gaat! Good luck, liefs!

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More