Outfitrecycling pt. III: Flowers & Mint

Outfitrecycling pt. III: Flowers & Mint

Outfitrecycling pt. III: Flowers & Mint

 

Het is dubbel feest in huize Blijd! Ik mag namelijk én weer shoppen én ik ben jarig! Whoooo!!
Maar om de periode van outfitrecycling af te sluiten, heb ik vandaag de laatste outfitrecycling post. Hope you like it. En gezien het aantal hits, zal ik hier en daar nog outfitposts posten.

Toen ik deze outfit bij elkaar zocht, was het een heerlijke zonnige dag. Alleen niet zo warm als verwacht, wel lekker lente weer. Vandaar ook de keuze voor de mintgroene broek en mijn bloemetjes colbert. Benieuwd naar de details? Klik, klik, klik…
Mijn haar is overigens een twist out van een paar dagen oud. Ik heb hiervoor uit de Curls of Nature webshop een aantal producten gebruikt. Hierover volgt een andere keer meer. 

De broek kocht ik in Antwerpen bij Urban Outfitters. Vorig jaar zomer was dat. Urban Outfitters vind ik echt zo’n winkel waar ik uren kan rondlopen! En vaak kom ik dan de winkel uit met wat kleine spulletjes, maar dit keer kocht ik dus echt kleding.

De Colbert is van Zara en die heb ik gekocht met de roze rok uit de tweede outfitpost (die vind je hier). Hij was toen in de sale voor 20 euro als ik het goed heb. Ondanks de drukke print kan ik hem met heel veel dingen combineren. En ik vind hem bovendien ook lekker zonnig. De colbert in combinatie met de mintgroene broek schreeuwt ‘LENTE’ vind ik.

Dan is er nog mijn seethrough (doorschijnende) blouse. Deze is van Primark en kostte 13 euro. Volgens mij verkoopt Primark tot op de dag van vandaag nog van dit soort blousjes in allerlei soorten en maten. Ik vind ze altij leuk voor de warmere dagen van het jaar.

De tas is van Mango en kostte me maar 14 euro in de Sale vorig jaar zomer. Het bowlingmodel vond ik meteen leuk en aangezien rood mijn lievelingskleur is, kon ik hem eigenlijk niet laten liggen…

 And last but not least, the shoes! Deze zijn ook van Primark en kostten rond de 20 euro.

Zo, dat was dan mijn derde en laatste outfitrecycling post!
Wat vonden jullie ervan? En heeft het je misschien ook geïnspireerd om op de een of andere manier te gaan besparen?

Enjoy your day!
 
Soso lobi,
 
x Rowan

2 Comments

  • Jammer dat dit de laatste is! Ik vind deze posts leuk hihihihi

  • 11 jaar ago

    Ik steek het gewoon in een nieuw jasje, denk ik.. Dus binnenkort weer nieuwe outfit posts!

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More