Andrélon Kroescontrol

Andrélon Kroescontrol

Hiephooi! Er is een groot Nederlands merk dat aandacht besteedt aan kroeshaar! Ik heb het over Andrélon. Op televisie zag ik al vaker reclamespotjes voorbij komen van hun ‘oil & care’- lijn, maar ik wist niet dat er ook producten tussenzaten voor kroeshaar! Party! Benieuwd hoe je kans kunt maken op producten uit deze lijn? Lees dan snel verder! Op de website van myblackhair.nl zag ik een enquête staan die Andrélon speciaal voor de lezeressen van de site heeft opgesteld. Like myself! Ik heb ‘m natuurlijk meteen ingevuld. En een fijne bijkomstigheid is dat je een pakket van de Andrélon Oil & Care lijn kunt winnen! Win-win situatie dus, want zo komt een groot merk als Andrélon meer te weten over jouw haar behoeftes en maak jij ook nog eens kans op dat leuke pakketje.

Dus, ik zou zeggen, vul in die enquête! Je vindt ‘m via deze link.
En ik ga de producten zeer snel voor Roodjerow reviewen!

Sidenote: ik vind het belangrijk dat producten voor kroeshaar steeds beter beschikbaar worden in Nederland. En niet alleen via internet. Het is natuurlijk ook fijn als je bij de Etos of Kruidvat om de hoek een ruim assortiment hebt om uit te kiezen. Dat geldt uiteraard ook voor beautyproducten voor de donkere huid. Blogger Macblogster schreef er onlangs een fijn artikel over. Dat artikel vind je hier (klik). En laat er vooral even een reactie achter om te laten zien wat jij nu vindt van het huidige beauty klimaat in de Nederlandse winkels.

Soso lobi,
Rowan

Gerelateerde verhalen

9 Comments

 • Justme:)
  11 jaar ago

  Het is voor 'Marokkaans haar' , marokaans haar is krullend en bij sommigen droog. Niet voor kroeshaar bij donkere mensen.

 • 11 jaar ago

  Definieer 'Marokkaans haar'. En als je de site goed leest, zie je dat er ook producten voor kroeshaar tussen zitten; de zogeheten kroescontrol producten. Liefs

 • 11 jaar ago

  Hey!

  Leuk dat je de link naar de enquete hebt geplaatst!
  Ben ook benieuwd naar de producten, binnenkort plaatsen we een review.

  gr.
  Megisa

 • Ayorey
  11 jaar ago

  @ Justme:) , in my opinion kun je niet bij voorbaat al zeggen dat het alleen maar voor "Marokkaans haar" is. Dat kunnen we pas zeggen als a bunch of Kroeshaar Ladies het hebben getest en die mening van jou ook delen. Verder, wat Rowan typt, lees ik ook terug in één van de beschrijvingen: "Andrélon Oil & Care Kroescontrol Leave on crème. Deze crème met Shea boter is speciaal ontwikkeld om droog en –>>kroeshaar<<-- intensief te voeden en verstevigen". De ene Kroesharige Lady kan er baat bij hebben, een ander misschien niet. Maar dat weet je pas als degene de producten daadwerkelijk heeft uitgeprobeerd.

 • Justme:)
  11 jaar ago

  Ik denk persoonlijk dat de producten alleen werken bij marokkaans haar of westers kroes haar.
  Als je echt kroeshaar hebt zoals bij donkere mensen dan mot je toch bij de surinaamse winkel zijn die hebben daar van die heftige spullen voor mensen met echt kroeshaar.

 • 11 jaar ago

  Ah, 'Justme:)', ik denk te snappen wat je bedoelt. Echter, denk ik dat ik het eerst zal uitproberen voordat ik het product wegzet als iets dat alleen geschikt is voor Westers haar. Wie weet wat het eindresultaat zal zijn 🙂

 • 11 jaar ago

  Hi Megisa!
  Dank voor je reactie. Ik ben erg benieuwd naar jullie review!
  Liefs!

 • Leuke en vooral super interessante artikel. Ik vind het jammer dat er nu al een vooroordeel is…. zelf gebruik ik de olie in het kleinflesje ook (weet ff niet hoe die heet) en ik ben er super blij mee! En ik heb super kroeshaar!
  Dus Andrelon kom maar op met je nieuwe ontwikkelingen! Hahaha

 • Justme;)
  11 jaar ago

  Want ik heb een vriendin die haar als jou heeft en die heeft het geprobeert en ze zei dat het niks goeds doet voor haar haar.
  Het kan bij jou misschien wel echter anders uitpakken ?
  Probeer het gerust uit en laat me weten of het effect heeft !

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More