Outfitrecycling pt.I: In een Heidi-mood

Outfitrecycling pt.I: In een Heidi-mood

Outfitrecycling pt.I: In een Heidi-mood

Heyo schatjes, zoals gisteren beloofd op Twitter, vandaag een outfitpost! Deze outfitpost is bijzonder, omdat alles wat ik op de foto draag, ik al sinds forever in mijn kast heb hangen. In de maand april mag ik namelijk geen kleding shoppen. Daar lees je in dit artikel meer over.
Het was het afgelopen weekend heerlijk weer en één van mijn beste vriendinnetjes bleef slapen om samen Amsterdam onveilig te maken. We hebben ons echter ook nuttig gemaakt door een paar outfit shots te maken voor Roodjerow. Kijk je mee?Gelukkig was het strááálend weer en kon ik één van mijn lievelingsrokken rocken (even een woordspeling tussendoor). De rok kocht ik twee jaar geleden in Parijs in een van de weinige winkels die toen op zondag geopend was. Er hingen heel veel mooie jurken en rokken in die winkel. Oh, how I rememeber! Maar het was de laatste dag van mijn vakantie en you know what that’s like.. Je meeste geld is dan al op.

De blouse kocht ik ooit eens voor een bruiloft en is van Vanilia. Er zat toendertijd een Vanilia outlet op de Oude Binnenweg in Rotterdam. Volgens mij is dat nu gewoon een reguliere Vanilia. Too bad, want ik houd van outlet winkels!
Dan de riem, deze is van mijn moeder geweest en gaat dus waaay back! Niet dat di Mama zo oud is, maar je snapt m’n punt. Het is best fijn trouwens dat mijn moeder hier en daar nog spullen heeft van back in the day, want uiteindelijk kan je alles eindeloos combineren met je spullen van nu.

Then the shoes, oh honey, the shoes!

Dit is denk ik één van mijn favoriete paar hakken! Ooit gekocht voor 9 euro in de sale bij Newlook Rotterdam. Love! Ze zijn hoog, maar hebben een plateauzool. Dat maakt het lopen voor mij altijd een stuk makkelijker op zulke hoge hakken. Hoge hakken geven me altijd zo’n beetje ‘umpf!’ in mijn loopje en houding. Love it.

Omdat ik de outfit een hoog Heidi-gehalte vond hebben, kon mijn heidivlecht niet ontbreken. De tutorial van mijn kapsel vind je hier. Ik heb het op deze foto wel een beetje anders gedaan dan dat ik voorheen deed, daar ik zal snel een update video maken. Voor mijn vlecht gebruikte ik ongeveer 2/3 pak Expressions haar, type 1B.

De oorbellen zijn van Primark. Ik heb ze ook in het blauw. Voor de prijs kon ik het niet laten. Volgens mij waren ze namelijk 3 euro per paar (I think). 
Dat was ‘m dan, mijn eerste outfitpost. Lekker uitgebreid, I know. More to come. Want deze hele maand wordt er geen kleding geshopt! 
Enjoy your day! 
Soso lobi,
 
x Rowan

4 Comments

 • Interessante artikel! Love the outfit! Op de eerste foto dacht k dt je je haar had geknipt 😮 gelukkig is dat niet zo hahaha.
  Can't wait for more outfitpost to come!

 • 11 jaar ago

  Leuk, mooie kleur die rok.

 • 11 jaar ago

  Thanks, love it too 🙂

 • 11 jaar ago

  Hahaha noo! Leek maar zo idd 😉 xx

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More