Mijn beauty wishlist

Mijn beauty wishlist

Uuuuuren kan ik achter mijn laptop zitten en een denkbeeldige wishlist maken van alle beautyproducten die ik zou willen aanschaffen. Maar truth of the matter is, dat ik sneller een nieuwe jurk of een nieuw paar schoenen koop dan nieuwe cosmetica, omdat ik pas thuis weer bedenk dat ik nog een beautyproduct of 2 nodig heb.
Gelukkig is daar mijn blog en voel ik me steeds meer aangetrokken tot mijn beauty kant en verdiep ik mij er ook steeds meer in.

Nu ik er dus meer mee bezig ben, heb ik besloten een échte wishlist te maken. Die is ook veel makkelijker bij te houden dan de denkbeeldige die ik altijd maak. Benieuwd wat ik graag nog zou willen aanschaffen? Klik, klik, klik!Hieronder volgt mijn wishlist van alles wat ik denk nodig te hebben qua beauty en alles dat ik ook echt nodig heb. Wanneer heb je iets eigenlijk écht nodig? Hmm, dat terzijde.. Moving on to that wishlist!

Het zijn een paar basics en gelukkig allemaal vergkrijgbaar in Nederland! Yes! Het enige product dat nog ontbreekt op dit lijstje en dat ik graag zou willen uitproberen is Ben Nye Banana Powder á 30 euro. Dit product kun je gebruiken om je gezicht mee af te poederen.

Mijn beauty wishlist, basic

Dat was mijn beauty wishlist qua basics. Ik zal snel eens showen welke lipsticks ik graag zou willen. Hopelijk houd ik me vanaf nu wat strenger aan mijn lijstje!

Soso lobi,
 
x Rowan

3 Comments

  • 11 jaar ago

    De Face contour Kit is geweldig :)!!

  • 11 jaar ago

    Ik ben daar ook heeeel erg benieuwd naar! Maar twijfel tussen dark en medium..

  • 11 jaar ago

    Ik heb de contour kit en bb cream van sleek allebei in medium. Ben er blij mee!

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More