Outfitrecycling: Pink Lady

Outfitrecycling: Pink Lady

En daar is ‘ie dan: outfitpost numero 2! De outfit had vrij suf over kunnen komen, maar gelukkig was daar mijn spijkerjasje dat het geheel iets toffer maakt. Klik snel verder voor meer details!

De items…
Let’s start with the shoes: deze kocht ik bij Primark voor 4 euro geloof ik. Daarom houd ik zo van Primark; de prijzen zijn zo fijn! En de spulletjes leuk! De kwaliteit is niet altijd geweldig, maar voor die prijs verwacht ik dat ook niet.

Naast de schoenen, is ook de clutch van Primark. Deze kocht ik voor 2(!) euro. Gebruik ‘m eigenlijk amper, maar nu ik niet even snel een nieuwe tas kan kopen in de stad, verwacht ik deze clutch meer te gaan gebruiken.

Dan de kokerrok. Gekocht bij Zara, in de sale vorig jaar. Elke keer dat ik mij wurm in deze rok, denk ik weer: ‘ik moet aan Insanity gaan beginnen!’. Wanneer ik de rok eenmaal aanheb, krijg ik altijd zo’n ‘Hips Don’t Lie’-momentje. Want boy, oh, boy, mijn heupen liegen er niet om in deze rok. Hij zit net op het randje van te klein. Ik durf er nog nét in te fietsen, zonder angst dat ‘ie zou kunnen scheuren. Note to self: GA WEER TRAINEN!

Het blousje is van H&M; en heb ik erg lang geleden aangeschaft, maar hij past me nog, gelukkig. Hij kan soms suf overkomen, maar juist door het te combineren met felle kleuren of zo’n spijkerjasje, vind ik het best leuk staan.

Mijn spijkerjasje is van Warehouse. Een Brits merk dat o.a. wordt verkocht bij de V&D; en op Asos.com. Ook gekocht in de sale voor, ik geloof, 40 euro. Ja, dat was een saleprijs. Warehouse is namelijk niet altijd even budget vriendelijk.

Einde bericht voor wat betreft mijn tweede outfitpost met kleding die ik al een tijdje heb, a.k.a. ‘outfitrecycling’. Ik ben intussen wel aan het aftellen tot ik weer mag shoppen moet ik zeggen.. Hihihi!

Soso lobi,
 
x Rowan
 
 
 
 
 

 

3 Comments

  • Anonymous
    11 jaar ago

    That look is just… "Gone with the wind fabulous, honey!"

  • Mooii hoor Roow! Ik kan wel van jou leren bezuinigen als het op kleding aankomt! XOXO

  • 11 jaar ago

    Hahah Thanks for the compliment!

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More