Outfit Inspiratie: Neon en Strepen

Outfit Inspiratie: Neon en Strepen

Outfit Inspiratie: Neon en Strepen

Gurrrlll, ik heb een nieuwe verslaving. En ik denk dat het komt door ‘het niet mogen shoppen’. Het houdt me bezig, you know. Ik droom zelfs over shoppen. Need. To. Stop. This. Craziness. Goed, meer over mijn nieuwe verslaving. Dankzij een vriendin kwam ik bij de site polyvore.com terecht. Je kunt via deze site fotocollages van je favoriete items maken en deze collages helemaal naar je zin customizen.
Voordat je echter als een malle gaat lopen knutselen, moet je wel een account aanmaken en een programmaatje van Polyvore installerren (‘Clipper’). Wanneer je dit programma hebt geinstaleerd, kun je tijdens het snuffelen op sites als Asos.com en deBijenkorf.nl items opslaan met ‘Clipper’. Deze items worden vervolgens verplaatst naar je Polyvore account en nu kun je ze gebruiken in je fotocollage! Easy, breezy!Hieronder zie je één van de collages die ik heb gemaakt. Ik zie mezelf al helemaal lopen in deze outft. De heels, het shirt, de rok, I love it all! Nu nog een grote zak met geld en ik ben weer een blije meid :).

Outfit Inspiratie: Neon en StrepenIs Polyvore misschien ook iets voor jou?
 
Soso lobi,
 
x Rowan

 

Gerelateerde verhalen

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More