Nieuwe Ronde, Nieuwe Kansen!

Nieuwe Ronde, Nieuwe Kansen!

Roodjerow introductie fotoHi Lovelies!

Ik ben weer back! En hoe! Het is vakantie en ik hoop zoveel mogelijk gebruik te gaan maken van mijn vrije tijd. Zo kan ik meer tijd steken in artikelen, video’s en alles wat ik nog meer leuk vind.

Ik merk dat ik het lastig vind om me alleen bezig te houden met beauty en haar, mijn interesses strekken verder dan die onderwerpen. En dat heb ik al vaker verteld in filmpjes en artikelen. Zo hou ik veel van media en entertainment en wil ik die interesses graag met jullie delen. Roodjerow.nl wordt dus een blog die jullie hopelijk op vele manieren zal interesseren. Maar mijn hoofdpunt: het verkrijgen van meer black beauty in de media en in het bloglandschap zal ik zeker niet uit het oog verliezen. Dit blijft namelijk mijn prioriteit.

Ik hoop dat jullie nog steeds geinteresseerd zijn en het niet schuwen om me op social media te laten weten waar je graag over wil lezen op Roodjerow.nl. Natuurlijk hoor ik ook graag wat je vindt van de site. Feedback is welkom!

Dus.. Welkom en Happy reading!

Soso lobi,

x Rowan

Gerelateerde verhalen

1 Comment

  • 10 jaar ago

    Heel erg goed doel! Ik doe met je mee. We mogen er ook zijn. Jij bent goed op weg. Echt leuk de video’s. Succes!

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More