S I S A : jouw nieuwe Youtube kanaal!

S I S A : jouw nieuwe Youtube kanaal!

Logo SISA

Hi lovers! Vandaag een leuk project waar ik al een tijdje mee bezig ben: S I S A.

Sisa betekent in het Sranan Tongo (Surinaams) ‘zusters’ of ‘zussen’.

S I S A is een nieuw Youtube kindje van me en gelukkig heb ik een vijftal lieftallige bloggers en vloggers gevonden die me helpen om dit kind te laten groeien. Hmm, gekke metafoor haha.

S I S A is er voor en door gekleurde jonge vrouwen. We proberen het op dit kanaal over zoveel mogelijk onderwerpen te hebben van haar & beauty tot liefde & relaties. Dus zit je ergens mee op welk gebied dan ook, drop dan een comment onder een van de S I S A video’s. En wie weet gaan we het daar binnenkort over hebben.

Ik wil er verder nog niet te veel over verklappen, maar ben je benieuwd geworden? Abonneer je dan op het S I S A kanaal via Youtube. Het is gratis! Bekijk hier intussen vast de trailer en let me know of jij je al hebt geabonneerd!

Intussen kan je ook nog de Facebookpagina van S I S A liken om echt niets te missen! Ik hoop jullie allemaal te zien op het S I S A kanaal, loves!

Geniet van je dag.

Soso lobi, x Rowan

Gerelateerde verhalen

1 Comment

  • 10 jaar ago

    Ik kijk er naar uit! Ziet er nu al super gezellig uit. Voel me al beetje part of the crew 😉 Good luck girls.

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More