Ready voor de liefde: First een nieuwe webserie

Ready voor de liefde: First een nieuwe webserie

Ready voor de liefde: First een nieuwe webserie

 photo first_zpse68b4988.jpg

Ik geloof dat ik het er on the blog over heb gehad: liefde. Een lastig onderwerp. Voor mij dan. Maar dat betekent niet dat ik er niet in geloof. Ik vind liefde prachtig, om het te zien en om het te ervaren. En in de nieuwe webserie ‘First’ zien we twee mensen die elkaar al kennen sinds middle school, elkaar na jaren weer tegenkomen en besluiten op een date te gaan. We volgen de twee op hun datingreis en zien hoe ze ‘one first at a time’ verliefd op elkaar worden. Love it!

Ik zag de trailer en voelde een instant happiness over me heen komen. Benieuwd waar ik het over heb? Check de trailer hier:

First is een productie van de hand van Issa Rae. Deze dame ken je misschien van de webserie Awkward Black Girl. Een van mijn favorieten! Mocht je Issa nog niet kennen, google haar dan echt eventjes en laat je inspireren. Voor mij is ze namelijk een van de grootste inspiratiebronnen, omdat ze in de media niet het soort vrouw zag waarmee zij zich kon associëren en dus besloot zelf een serie te produceren. Insert: Awkward Black Girl. Een eigen serie produceren, schrijven en in spelen is iets wat mij ook helemaal geweldig lijkt. En ik kan je verklappen, dat ik bijna niet kan wachten om eindelijk iets te maken!

 photo maxresdefault-600x400_zps87b363c4.jpg

Maar goed, genoeg over mij, check de serie First op Youtube en laat me weten wat je vindt.

Sidenote: First is geschreven door een andere talented black woman: Jahmela Biggs. Zij werkt samen met Issa Rae om van First een topproductie te maken. En ik denk dat jullie, net als ik, meteen (weer) verliefd worden op de liefde.

Enjoy! Soso lobi,

Rowan

 

2 Comments

  • 10 jaar ago

    Ik hou ook zo van de liefde en wat het met je doet. Helaas veel rotte appels daarbuiten.

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More