The Randomness over… FOOD!

The Randomness over… FOOD!

Ik had eens trek en zat op Bloglovin' wat te browsen in plaats van iets te gaan eten. Mijn laptop en ik, onlosmakelijk aan elkaar verbonden… Tijdens het browsen kwam ik een geweldige site tegen over…. ETEN! Those who know me weten dat ik erg van eten en vooral van lekker eten houd. Maar met mijn studentenbudget moet ik toch creatief zijn bij het koken. Zeker wanneer bijvoorbeeld mijn vrienden langskomen. Ik wil dan voor veel (grote) magen toch iets lekkers op tafel zetten…

Goed, ik zat dus op Bloglovin' te browsen en toen kwam ik de volgende site tegen:
Lees verder »

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More