Mooie momenten | #2

Mooie momenten | #2

 photo collage mooie momenten_zpsgocuxtnn.jpg

Wow! Wat gaan de dagen toch snel. Het is nog maar 88 dagen tot het einde van het jaar. Weet je nog dat je jezelf op 1 januari 2015 beloofde om bepaalde dingen écht te gaan doen dit jaar? Hoe gaat het daarmee? Still on track? Ik moet zeggen dat de reminder van 87 dagen tot het einde van het jaar mij weer even een schop onder de welgevormde kont heeft gegeven. Laat me in de comments weten hoe het jou afgaat.

Welnu, laat ik terugblikken op de mooie momenten van deze week. Dit keer doe ik het ietsje anders. Voor meer foto’s kun je altijd terecht op mijn instagram

Dingen die me energie gaven…

 • Yoga in de ochtend is één van de lekkerste dingen die er is. Waarom doe ik dit niet vaker?
 • Ik mag voor het eerst les geven op een HBO. Ik geef drie lessen aan drie verschillende klassen waar de leeftijden variëren van 16 tot 25 jaar. Veel uitwisselingsstudenten en veel spanning in mijn buik. Maar het gaat helemaal goed en naast dat ik de studenten iets leer, hebben we ook heel wat afgelachen.

Dingen die mijn geluksgevoel aanwakkerden…

   photo 3_zpsfq5svi2l.jpg

 • Ik heb al 3252292 jaar mijn wenkbrauwen niet geëpileerd. Maar als mijn hoofd er toch nog ietwat decent uitziet, ben ik een blije meid.
 • Hoewel er in mijn familiekringen nu veel hectiek is, kan ik toch ontzettend genieten van de fam. Met mijn nichtje ga ik deze week naar World of Food in Amsterdam Zuidoost. Ze brengt me naar één van de zaakjes waar bbq kip wordt verkocht en ik word gematst: De meneer laat me per ongeluk veel te weinig betalen voor mijn eten. En ook al bied ik hem aan het verschil terug te betalen, hij zegt dat het “gewoon mijn geluk is”. Bonus: het eten was heerlijk!
 •  
   photo Untitled design 1_zpskykcxvts.jpg

 • Ik krijg een last minute uitnodiging voor de Gouden Kalveren uitreiking in Utrecht (#5). Met vriendinnetje Kitty ga ik erheen. Ook al ben ik niet zo lekker. Bn’er na bn’er passeert ons, het is eigenlijk een beetje aapjes kijken, maar toch wel heel leuk. Awkward moment van de avond was toch wel het moment dat de film ‘De Club Van Sinterklaas’ een Gouden Kalf won. Verward applaus volgde. Maar hoi, het was spannend en leuk tegelijk om bij aanwezig te zijn. Inclusief het met de sneakers in de trein en in je galajurk over Utrecht Centraal lopen gedeelte.
 •  

   photo Untitled design_zpssuxcq6vh.jpg

Dingen die mij inspireerden…

 • Deze week was ik aanwezig bij een masterclass over natural black hair. Opgezet door één van de vrouwen die ik bewonder: Ashaki Leito en haar vriend Sherlon Gerards. Zo’n evenement geeft mij altijd veel inspiratie en daarnaast ben ik gewoon heel trots om te zien wat ze met zijn tweeën als koppel weten neer te zetten.
 • Deze week heeft me doen beseffen dat ik erg van mijn familie houd. Ook al kun je ze soms achter het behang plakken…

Wat waren jouw mooie momenten van deze week? Deel ze met me.

Geniet van weer een nieuwe week!

xo Rowan

 

Gerelateerde verhalen

1 Comment

 • 8 jaar ago

  Ik vind dit soort artikelen van jou leuk! Ze geven me een positieve vibe. Zelf doe ik dit ook maar dan in een dagboekje haha. Trouwens, ik had dat van je wenkbrauwen niet door. Over Natural beauty gesproken! Ik kijk uit naar je volgende posts. Liefs X

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More