Column | Mijn eerste grijze haar

Column | Mijn eerste grijze haar

Column | Mijn eerste grijze haar

Deze week bereikte ik een mijlpaal. En niet zomaar één… Nee, een zeer bijzondere: ik spotte mijn eerste grijze haar.

Grijze. Haar.

Let that sink in.

Hoewel ik mezelf altijd vrij kalm vind, schrik ik oprecht bij het zien van de haar. Het is vroeg op de maandag, ik ben nog wat groggy en ik sta met vriendlief bij de bushalte. Dan zegt hij dat ‘ie “een grijze haar ziet”. Automatisch ga ik ervan uit dat hij het heeft over zijn hoofd of een haar die ergens per ongeluk is beland. Maar nee, hij heeft het over een haar op mijn hoofd en trekt ‘m eruit zonder pardon. Het is real, ladies (& gents), mijn eerste grijze haar is een feit. En de grap is dat er naast de betreffende haar er nog eentje zit.

Ugh. De tijd staat niet stil blijkt maar weer. Het moment van grijze haren is aangebroken. Mijn excuses aan de dames die dit lezen en al lang grijs zijn, maar ik moet hier even doorheen en ik schrijf het dus maar van me af, haha. Voor een foto van mijn grijze haar verwijs ik je door mijn Instagram account. Daar post ik de haar in al zijn glorie.

Gelukkig is er trouwens het internet en kan ik allemaal foto’s van prachtige donkere vrouwen met grijs haar bekijken. Dus oké, misschien is grijs worden zo slecht nog niet…

Wanneer spotte jij je eerste grijze haar en hoe ging jij daar toen mee om? Nog tips voor deze drama queen?

Soso lobi, x Rowan

P.s. Soms doe ik wat dramatisch, so don’t mind me.

Gerelateerde verhalen

6 Comments

 • 9 jaar ago

  Haha leuk dat je dit deelt!
  Ik reageer niet meer hysterisch bij het zien van mijn grijze vriendjes.. zijn er al te veel 😛

  Grijze haren.. meid ik heb mijn 1e ontdekt toen ik 23 was.. en idd ik was net zo een drama queen erover als jij nu. Je komt er wel overheen 😉

  • 9 jaar ago

   Hahaha! Ik begin er stukje bij beetje overheen te komen. Zag het gewoonweg niet aankomen. En ineens – out of the blue- waren ze er! Haha!

 • 9 jaar ago

  Ik ben 20 dus ben het gelukkig nog niet tegengekomen! xx

 • 9 jaar ago

  Hahah dat lijkt me echt schrikken, nog niet tegengekomen gelukkig. Maar je kan het volgens mij prima hebben, ik vind je echt prachtig! X

 • 9 jaar ago

  Hahahah I can imagine the feeling. Not dramatic at all. I once thought I found a grey hair until I realised it was a strand from my scarf! LOL.

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More