From me to you | #1

From me to you | #1

Noot: Dit artikel verschijnt vanaf komende week elke zondag! Happy Monday!

Op de zondag bereid je jezelf meestal voor op de week die komen gaat. Ik probeer op zondag ook te reflecteren op de afgelopen week, maar wat ik eigenlijk nog veel leuker vind is het internet afstruinen op zoek naar toffe artikelen, video’s en inspiratie! Lekker met een kopje thee of een smoothie op de bank, wat muziek op de achtergrond.. Heerlijk!

Deze week heb ik weer veel toffe dingen voorbij zien komen. En ik deel ze met je in dit artikel. Lees je mee?

Paris!

Yes, ik ga naar Parijs met een aantal bloggers! We gaan the Natural Hair Academy bijwonen, onze kennis over kroeshaar bijspijkeren en mooie mensen kijken. Maar eigenlijk ik was met Tewatha van TGSBB.nl al aan het fantaseren over alle Parijse lekkernijen, haha!

Ook ben ik heel benieuwd naar de nieuwe hotspots van Parijs. Plekjes die je als Nederlandse toerist misschien niet zo snel op het spoor komt, dus als jij nog iets weet, let me know!

Niki's Groove
Art via Niki’s Groove

Beyoncé’s foto ‘schandaal’

Deze week kwamen er oude foto’s van Beyoncé naar buiten. Nothing special zou je denken. Dat dacht ik dus ook. Tot het bleek te gaan om de nog onbewerkte foto’s te zijn van één van B’s oude L’Oreal campagnes. De magazines en blogs waren in rep en roer. Eerlijk gezegd liet de situatie mij onberoerd, omdat het common knowledge is dat foto’s uit de beauty industrie zwaar bewerkt zijn. En hey, zo zie je maar Beyoncé is net als wij (buiten de dikke cijfers op haar bankrekening om dan…). Wat denk jij hiervan? Dacht je B eigenlijk geheel ‘Flawless’ was en schrok je je een hoedje, of had je zoiets van another day, another regular woman?

 photo beyonce_zps21b9a7fe.jpgP.s. Zou degene achter dit lek nu in de problemen komen?

 

Evenement Naturalblackhair.nl

In februari is het tijd voor weer een haar event! Dit keer belooft het iets anders te worden dan alle voorgaande events, dus ik ben erg benieuwd! Op vrijdag 27 en zaterdag 28 maart vindt dit jaar het ‘Love & Learn Your Beauty’ event plaats in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Eveneens met YouTuber Taren Guy. Op vrijdag gaan eerst de voetjes van de vloer en op zaterdag vindt het échte evenement plaats. Looking forward to it!

Kaartjes voor dit evenement koop je hier.

 photo NBHevent_zps53b4e0ff.jpg
Samantha van J’adoremycurls, Dalida van Styled in Black, Minerva Limon en ik op het NBH event vorig jaar in Pakhuis de Zwijger

 

Women supporting women, yaay!

Van dit soort afbeeldingen kan ik geen genoeg krijgen! Actrice Alfre Woodard organiseerde een Black Women in Hollywood feestje en zoals je op de foto kan zien hadden de actrices het goed naar hun zin. Men, dít is nou een feestje waar ik graag bij zou willen zijn!

Welke actrices herken jij op de foto?

 photo ScreenShot2015-02-22at60250PM_zps999bde46.png

Webshop du moment: Terracles.com

My gosh, ik zie de dames van Terracles best vaak op evenementen, maar  ik ging laatst weer even een kijkje nemen op haar website en kwam een paar hele leuke spullen tegen. Leuk om te houden, maar ook leuk om cadeau te doen.
Terracles verkoopt tassen, oorbellen, kettingen en kleding. En ik zag op haar YouTube kanaal dat er ook een hele toffe jas aankomt! Ik wil het allemaal! Zeker met de zon die weer voorzichtig aan het doorbreken is en mijn bankrekening die in mijn hoofd vol staat met euro’s!

 photo Schermafbeelding2015-02-23om101420_zpse7617b2a.png

 Hopelijk heb ik je weer een beetje heb bijgepraat! Geniet weer van de nieuwe week en maak er iets moois van!

Soso lobi,

x Rowan

Gerelateerde verhalen

2 Comments

  • 9 jaar ago

    Ik had de foto’s van B nog niet eens goed bekeken, is toch normaal dat die mensen geshopt worden.

    • 9 jaar ago

      My thoughts exactly! Toch was iedereen in rep en roer.. Weird really..

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More