MAC’s Candy Yum Yum

MAC’s Candy Yum Yum

Een lipstick die al een tijdje op mijn verlanglijstje stond, was Candy Yum Yum van MAC. Deze lipstick was helaas lange tijd limited edition dus moeilijk verkrijgbaar. Gelukkig was daar op een dag het blije nieuws dat Candy Yum Yum beter verkrijgbaar zou worden en mijn verjaardag was ook nog eens in aantocht. En yes, ik kreeg de lipstick voor mijn b’day! Benieuwd hoe deze felle beauty op mijn lipjes, eh nee, lipPEN staat?Hier zie je hoe Candy Yum Yum op mijn hand staat (rechts). Al vrij bright, he? Wacht maar tot je hem ziet on the lips! Naast de Candy Yum Yum zie je trouwens de Rebel van Mac op mijn hand. Later zie je waarom ik ook die heb geswatcht.

This is me zonder lippenstift.

En dit ben ik met de Candy Yum Yum. Bright, brighter, brightest! Erg fel, maar ik hou er toch van!

 

Op de dag dat ik deze lipstick opdeed vond ik hem toch iets te fel voor mijn outfit, dus ik besloot een beetje felheid weg te nemen door de Candy Yum Yum te mengen met Rebel. En what do you know, mijn lippen waren nog steeds fel gekleurd, maar toch niet zo fel als dat ze zouden zijn met alleen Candy Yum Yum.

 

Op de foto lijk je bijna geen verschil te zien, maar geloof me, er is verschil!
Mocht jij geen Rebel in huis hebben; je kan ook met een donker lippotlood je lippen inkleuren en daarna de Candy Yum Yum daar overheen aanbrengen. 

De lipsticks voelen lekker romig aan op je lippen en nog een pluspunt: ze blijven lang zitten! Ik hoef mijn lippen met MAC lipsticks eigenlijk nooit zo vaak bij te werken. Tenzij ik net net heb gegeten als een beest natuurlijk, gheheh…

Ik denk dat Candy Yum Yum een perfecte kleur is om te dragen met een rustige outfit. Of juist niet. Ach, het is de perfecte kleur voor wanneer jij zelf vindt dat het de perfecte kleur is! Verkrijgbaar in de MAC Store en nog geen €20,00. Niet duur, maar ook niet goedkoop.

 
Wat vind jij van Mac’s Candy Yum Yum? 
 
Geniet van je avond!
 
Soso lobi,
 
x Rowan

Gerelateerde verhalen

1 Comment

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More