Aandacht voor Natural hair in Suriname in de kranten!

Aandacht voor Natural hair in Suriname in de kranten!

Aandacht voor Natural hair in Suriname in de kranten!

20140113-003916.jpg

Honey’s, I’m baaack! Ik heb genoten van mijn drie weken in Suriname en wil eigenlijk terug! Suriname is een plek waar ik mezelf echt wel zie wonen en een gezinnetje zie stichten.

Anyways, voordat mijn hormonen op hol slaan, terwijl ik in Suriname was, heb ik gebruik gemaakt van mijn netwerk en een beetje aandacht gevraagd voor natural hair daar.

In Dagblad Suriname mocht ik mijn zegje doen en toen ging het balletje rollen, want vlak daarna belde een van Suriname’s grootste kranten ‘de Ware Tijd’ voor een interview over haar! Yaaay!

Dit interview is, als het goed is, vandaag te lezen op de lifestyle pagina van de krant.

Een stapje in de natural richting, I say! Aan alle Surinaamse lezers: wat vinden jullie van de natural hair movement in Suriname? Vertel me er alles over down below! Mijn bevindingen over haar in Suriname lees je komende woensdag in mijn volgende Writing Wednesday Column!

Geniet van je dag en Soso lobi,

x Rowan

 

 

Gerelateerde verhalen

16 Comments

 • 10 jaar ago

  Sssuper leuk dat je daar in de kranten staat! Veel mensen gaan het lezen want kranten gaan daar als warme broodjes 😛 Ik ben wel benieuwd wat je daar allemaal heb meegemaakt. Ik weet zeker dat je genoeg positieve en verbaasde reacties heb gehad op je haar. Ik iedergeval wel toen ik daar was. Mensen dieken naar m’n haar of echt vragen stellen erover. Vragen zoals: “Wat ga je met je haar doen?” (alsof ’t onaf was) en “Hhhmmm, kan je niet vlechten dan?”(alsof dat de enige style to go is). Gelukkig reageren steeds meer mensen bewonderend over kroeshaar in Su, alleen weet een groot deel niet om het goed te verzorgen. “Mangg, ik zou niet kunnen hoor” Whahaha 😛

  • 10 jaar ago

   Hahaha! Ik voel je echt helemaal, Jaleesa! Maar het is er gelukkig wel beetje bij beetje aan het veranderen :). Thanks voor je berichtje! xx

 • 10 jaar ago

  Leuk! Ben benieuwd naar het artikel. Even kijken of het al op de site staat…..

  • 10 jaar ago

   Helaas staat niet alles online, maar ik zal eens kijken naar de inscan mogelijkheden! xx

 • tante Lilian
  10 jaar ago

  Rowan,

  Wat leukkkkkkk! Ben trots op je hoor. Ga zo door met het promoten van natural hair.

  • 10 jaar ago

   Dankuwel! Leuk dat u het ook heeft gezien :). Lobi xx

 • 10 jaar ago

  Mijn moeder (ze woont in Suriname) belde net om te vertellen dat er een artikel over natural hair in de Surinaamse krant staat. Ze was helemaal enthousiast omdat ze ook natural is. Leuk, dat je natural hair ook in Suriname onder de aandacht brengt. Ben benieuwd naar het artikel..

  • 10 jaar ago

   Wat ontzettend leuk om te horen! Blij dat men het heeft gelezen. Soso lobi, xx

 • 10 jaar ago

  GOOOO Rowan!!! Topper! Surinaamse haarrevolutie mang! Een tijdje geleden belde DWT mij ook en ik had dat zooo niet verwacht, maar men heeft in Suriname ook behoefte aan nieuwe frisse geluiden. Natural Hair is lekker luchtig en bovendien met de tropische regenbuien kan je met natural hair eindelijk ervaren wat het is om in de regen te baden 😉 Voorheen rende ik om dekking te zoeken met mijn gerelaxte haar.
  xx Tewa

  • 10 jaar ago

   Hahaha! Bayaa echt hoor! En dankjewel! Let’s start a movement! xx

 • 10 jaar ago

  Meisje, ik ben trots op je!! Ik sluit me deels aan bij Tewatha, alhoewel ik wel weet hoe het is om als natural in de regen de baden en de klieren. Suriname heeft inderdaad een goede natural hair movement nodig. Want voor zover ik kan zien, na badweaves e rule a kondré hihi. Nogmaals een ieder mag doen wat ze willen met hun haar, maar duidelijkheid over kroeshaar is meer dan welkom in swietie Sranang. Zet em op xoxo

 • 10 jaar ago

  Zojuist het online artikel gelezen. Kan jij je krantjes voor me bewaren zodat ik die kan lezen? (je krijgt ze terug ^^) xoxox

  • 10 jaar ago

   Doe ik! De Ware Tijd krijg ik binnenkort binnen 🙂 xxx

 • 10 jaar ago

  Echt geweldig.

  Ik wil het graag lezen! Heb je het al ingescand?
  xoxo
  meg

 • Melody
  10 jaar ago

  Hey,
  Ik vindt super goed dat je het daar aan de aandacht brengt! Toen ik daar was vonden mn familie het ook raar dat ik me haar niet vlocht. Toen had ik het wel laten vlechten door me nichtje. En dat kan ze goed met mooie vorme enz. But anyways
  keep doing the goodjob xxx lobi

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More