Haarpraat & Beauty – Kroesvoor het slapengaan

Haarpraat & Beauty – Kroesvoor het slapengaan

Haarpraat & Beauty – Kroesvoor het slapengaan

Het is laat, je bent moe, want je hebt een drukke dag achter de rug. Eigenlijk moet je je make-up weg halen, maar daar heb je totaal geen zin in. En dan is er nog je haar! Ook dat moet je eigenlijk even netjes vlechten of in een staart doen voordat je de oogjes sluit. Maar waar haal je de energie vandaan, he.. 

Bij mij werkt het idee dat, wanneer ik mijn haar en huid 's avonds niet behandel, ik er in de ochtend nog een hele kluif aan heb. En ik hou van mijn slaap. Dus dan ga ik liever 's avonds nog even door, dan dat ik 's morgens extra vroeg op moet. 

Lees verder »

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More