Een Nieuwe Webshop, Naturalista’s Rejoice!

Een Nieuwe Webshop, Naturalista’s Rejoice!

Een Nieuwe Webshop, Naturalista’s Rejoice!

Hiep hoi! Vandaag ben ik een blije meid. Want vandaag ontdekte ik een webshop voor mensen met kroes, krullend en alles wat er in de buurt komt haar! En let op… Het is een NEDERLANDSE site! De webshop hoort bij de site www.naturalblackhair.nl
Misschien kenden sommigen van jullie de webshop al.. Maar ik nog niet. En daarbij, zag ik ook dat ze een merk gaan verkopen waar menig naturalista-hart in Amerika sneller van gaat kloppen… Ik heb het over Carol’s Daughter! Lees meer na die klik!
 

Carol’s Daughter heeft bijvoorbeeld een Transitioning Kit voor de mensen die hun relaxer zat zijn en voor natuurlijk haar willen gaan. Je noemt deze reis van ‘gerelaxed’ haar naar natuurlijk haar ook wel transitioning. En de kit van Carol’s Daughter helpt je bij alle moeilijkheden die komen kijken bij het transitionen. Je kunt ‘m in de webshop kopen voor 49,95 euro. Via de site van het merk zelf kost de kit $40. Maar met alle verzendkosten die erbij komen kijken, vind ik de prijs van naturalblackhair nog best oke.

Naast de Transitioning Kit is er nog veel meer beschikbaar in de webshop, ook andere merken en de befaamde Denman borstel! Dus neem gerust een kijkje en wie weet zit er iets voor jou tussen!
Soso lobi,
 
Rowan

Gerelateerde verhalen

4 Comments

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More