Een Haarfiesta!

Een Haarfiesta!

Hola guapas!

Afgelopen zondag was ik op uitnodiging van Mooney Zichterman van de site Curls of Nature bij een haarworkshop. Wat een pret! De workshop vond plaats in een pop up store in Rotterdam. Benieuwd naar het (foto)verslag? Klik dan snel verder!

Bij binnenkomst lagen er mooie Afrikaanse stoffen, schoenen (me likey), tassen, sieraden en veel, heel veel haarproducten. En dan voornamelijk natuurlijke haarproducten. Hieronder bijvoorbeeld zichtbaar van het merk Curl Junkie. Beschikbaar op de site Curls of Nature

 

Maar daar zou ik later nog eens even goed rondkijken. De dag begon namelijk met een workshop van Mooney over haar, haar en nog eens haar. Van krullend haar tot kroes haar. Een ieders vraag werd beantwoord. En voor de lucky few was er ook nog een goodie bag! And I got me one, joooe! In le bag zat onder andere een lippenstift van The Body Shop en zeepjes van Sabon. Altijd leuk om te hebben, noh? 

Goed, tijdens de workshop kregen we veel tips en tricks met betrekking tot ‘ons’ haar. Het is echter altijd belangrijk te onthouden dat niemands haar helemaal hetzelfde is. Dus: wat voor mij niet werkt, kan voor jou wel werken. 

Mooney aan het presenteren. Heb je de verschillende haarsoorten al opgemerkt?

Na de haarworkshop was er een workshop creatief headwrappen. En ik heb een paar toffe stijlen voorbij zien komen. Zeker het delen waard! Wat ik binnenkort zal doen. 

Het leuke van deze workshop was dat er echt allerlei dames meededen. Zowel de jongere als de oudere dames. En allemaal hadden ze een andere achtergrond. Zoals K3 zou zeggen: “alle kleuren van de regenboog”

De ladies die de workshop headwrappen gaven


Tussendoor at ik nog een cupcake……. Of 2…
Verder met de cursus…
Een paar dames in de weer met hun doek.

Ik treed verder niet te veel in detail over bijvoorbeeld de presentatie. Veel meer info over Mooney en haar producten vind je op de site Curls of Nature. En let op! Er zitten nog meer workshops aan te komen!

Ik heb er in ieder geval veel geleerd en had het voor geen goud willen missen. Nou ja, misschien wel voor goud.. You know what I mean ;).. Ik ben in ieder geval erg blij dat ik erbij was! Misschien ook leuk voor de dames met gekruld haar tot kroeshaar..?
Geniet van je dag!
Soso lobi,
Rowan 

Bonus: op de weg terug naar het station liep ik langs een etalage van de Artemis Styling Academie. En toen zag ik deze jurken! Ze zijn van papier gemaakt! Erg mooi!

Gerelateerde verhalen

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More