Girltime!

Girltime!

Ik heb een superweekend gehad vorige week! Zaterdag had ik namelijk met een aantal dames een beauty- en haardag ingepland. Lekker de hele dag bezig zijn met ons haar en uiterlijk. A girl’s gotta do, what a girl’s gotta do, right? 

Voordat we goed en wel konden beginnen, moest er eerst even wat brandstof naar binnen worden gewerkt in de vorm van een lekker kommetje saoto soep. 


Maar zodra die in de buikjes zaten, begonnen we meteen over haar te praten en hoe we allemaal onze manier hebben het te onderhouden. Het leuke was dat we met meisjes, nee, jonge dames van verschillende culturen waren. Surinaams, Chinees, Hollands, Ingi’s (Surinaamse Indianen), we waren met een hele mengelmoes. En toch konden we van elkaar leren. 


De planning was om eerst aan de slag te gaan met ons haar, na de haarbabbel, en dan de nagels, make-up, etc. Maar het haar nam zoveel tijd in beslag, dat we nog net een maskertje op hebben kunnen doen. De tijd vloog voorbij! Dus binnenkort houden we een part II, maar dan zal het voornamelijk om beauty draaien. We’ll see hoe ver we uiteindelijk komen. Want met een groep vouwen in één ruimte kan het alle kanten opgaan!

Het cirkeltje rond, sloten we de avond af met rijst en heerlijke bakkeljauw. Helemaal uitgerust en voldaan kan ik concluderen dat dit een geweldig idee is om eens in de zoveel tijd met je girlfriends te doen. Je hoeft dus niet per se naar een dure spa of iets dergelijks. Van elkaar kun je ook nog veel leren. En je voelt je (hopelijk) op je gemak tussen je vriendinnen in een huiselijke sfeer. 

Fijn weekend, knapperds!
 
Soso lobi,
 
Rowan
Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More