haarpraat – better than good hair

haarpraat – better than good hair

haarpraat – better than good hair

Foto van betterthangoodhair.com 

Ik merk dat er steeds meer dames met een relaxer kiezen voor hun natuurlijke haar. And I love it! De rijkdom die je natuurlijke haar bevat beschouw ik namelijk als onuitputtelijk. Je kunt het vlechten, twisten, los dragen, opsteken, noem maar op! 
En niet alleen ik houd ervan, zo blijkt…. Één van mijn favoriete haarbloggers, Curly Nikki, heeft onlangs een eigen boek uitgebracht dat gaat over natural hair.
Nikki’s ‘Better Than Good Hair‘ is o.a. via Bol.com te verkrijgen. En gelukkig maar, want via Amazon.com was het al vrij snel uitverkocht! Can’t wait to start reading!
In het boek staan o.a. tips en tricks voor dames met natuurlijk haar, maar ook voor vrouwen die nog transitionen zoals dat zo mooi heet. Dat betekent dat deze dames in de fase tussen relaxed haar en natuurlijk haar zitten. Ze schakelen over (transitionen) van hun relaxer naar natural hair. Dit is een vrij lastig stadium, maar zeker door te komen als je de juiste tools hebt. En die biedt Nikki bijvoorbeeld in haar boek. 

Het boek was dus binnen de kortste keren via Amazon.com uitverkocht, maar gelukkig is daar het internet en zag ik dat er een aantal sites in Nederland zijn die het boek verkopen:
www.bol.com
www.deslegte.com
www.devriesboeken.nl
www.vuboekhandel.nl

In Nikki’s boek dus alles over haar, haar, en nog eens haar! Mijn exemplaar valt hopelijk volgende week in bus. Misschien ook leuk voor jou? Of om iemand cadeau te doen!

Soso lobi,

Rowan


Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More