haarpraat – high braid bun (+video)

haarpraat – high braid bun (+video)


Ghello my fellow ladies! Ik had laatst in mijn aller-, aller-, allereerste shoplog een kapsel dat erg simpel en erg leuk is – al zeg ik het zelf –  wanneer je een grote knot wilt creëren. Ik maak de knot met een vlecht gemaakt van Expressions haar. Kost ca. €3,- en ik gebruik het type 1B.  Ik koop mijn haar altijd op de Albert Cuyp (de winkel/kraam zit ongeveer ter hoogte van Restaurant Bazar). Maar er zijn zat andere haartoko's/haarwinkels/'gewone' toko's waar ze het Expressions haar verkopen. En meestal ook nog in alle kleuren van de regenboog. Maar dan ook echt ALLE. 
Sidenote: het is natuurlijk belangrijk dat de kleur matcht met jouw haarkleur. Dus vraag voordat je het haar aanschaft of je even mag vergelijken met je eigen haarkleur. 
Lees meer na de break…
Lees verder »

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More