From Me To You | #2

From Me To You | #2

Op deze zonnige zondag wil ik weer een paar leuke dingen met je delen die ik de afgelopen tijd ben tegengekomen!

Allereerst is het vandaag zondag 8 maart, wat betekent dat het internationale Vrouwendag is! Dus van vrouw tot vrouw: maak van deze dag gebruik om nog even stil te staan bij jouw vrouw zijn. Enjoy this sunny day!

“She believed she could, So she did.”

– Unknown

DIY

Afgelopen week maakte ik sinds lange tijd weer mijn eigen haar (-en body)boter. Zo heerlijk zacht en fluffy! Het fijne is dat iedereen het kan. Dus ik zal snel het recept met je delen.

 

S I S A

Zondag is natuurlijk ook SISA-dag! Vandaag hebben we een video op het kanaal over het dark vs. light skin debat en het bleken van de donkere huid. Er worden pitige uitspraken gedaan, maar ik ben vooral benieuwd wat jij vindt van dit onderwerp.

Snel vollere lippen

Waar we het bij S I S A hadden over het bleken van de donkere huid, kom ik op andere blogs juist weer tools tegen om vollere lippen te krijgen en vollere billen. Op Beautylab.nl zag ik allerlei gekke trucs de revue passeren om je lippen voller te maken. Mag jij oordelen of het iets voor jou is. Ik laat deze even aan mij voorbij gaan denk ik…

Foto credit Serena Verbon @ Beautylab.nl
Foto credit Serena Verbon @ Beautylab.nl

Terwijl ik dit tik, ben ik me ook nog eens aan het klaarmaken voor de Miss Black Hair Nederland verkiezing (#RowanDingen 2 dingen tegelijk doen…)! Het is de eerste in zijn soort in Nederland en ik ben erg dankbaar dat ik erbij aanwezig mag zijn. Uiteraard houd ik je op de hoogte van hoe het allemaal is verlopen. 🙂

Wat ga jij doen vandaag? Het is een prachtige dag, geniet ervan.

Soso lobi,

x Rowan

Gerelateerde verhalen

6 Comments

 • 9 jaar ago

  Leuk artikel! xx

 • CLH
  9 jaar ago

  Rowan, ik vind dat jij zulke goede artikelen schrijft! You’re keeping it real guuurl.
  Het filmpje van Sisa was erg interessant en ben benieuwd of er nog een deel 2 komt?

  Verder heb ik mijn vraagtekens bij het voller maken van je lippen.. Het lijkt voor mij alsof volle lippen bij de donkere vrouw vaak niet gewaardeerd wordt, maar zodra andere rassen dit willen “overnemen” als het ware veranderd dat weer en wordt het wèl mooi gevonden.
  I don’t know about that product tbh

  Keep up the good work!

  • 9 jaar ago

   Hahaha ik heb ook heeeel erg mijn twijfels, but hey, whatever floats her boat, right?

   En dankjewel! I will keep it up 🙂
   x Rowan

 • 9 jaar ago

  Leuke post!! Ik vind het zo zonde als donkere vrouwen hun huid bleken.. Zo prachtig zo’n donkere huid! Heb er altijd respect voor als vrouwen (welke vrouw dan ook) gewoon comfortable zijn met hun eigen huidskleur, en gewoon nappy hair dragen! Tof dat je over dit soort dingen schrijft 🙂 X

 • 9 jaar ago

  Hele leuke ‘overzichtspost’! Ik vind dat iedereen zou moeten doen wat diegene zelf wil, zelfs als dat je huid bleken is. Maar ik vind wel dat het 100% je eigen keuze moet zijn, zonder dat je het doet uit onzekerheid. Maar ik vind de donkere huid juist mooi! xo

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More