In Brown Beauty Nieuws: Lupita is het nieuwe gezicht van Lancôme!

In Brown Beauty Nieuws: Lupita is het nieuwe gezicht van Lancôme!

In Brown Beauty Nieuws: Lupita is het nieuwe gezicht van Lancôme!

 photo LupitACollage_zpseb2d4cad.jpg

Wauw! Niet alleen een brown beauty, maar ook nog eens een natural beauty: Lupita Nyong’o heeft getekend bij Lancôme! Lupita kennen we allemaal inmiddels door haar rol in ‘Twelve Years a Slave’. Maar ook van haar geweldige outfits en stijl het afgelopen award seizoen.

Nu kan Lupita dus ook een contract bij beautymerk Lancôme op haar cv toevoegen.  Een beter gezicht hadden ze wat mij betreft niet kunnen aantrekken. Lupita is hét voorbeeld van hoe je niet hoeft te voldoen aan de Hollywood mainstream looks en het toch kunt maken.

Lupita zei over haar nieuwe contract het volgende: “I am particularly proud to represent Lancôme’s unique vision for women and the idea that beauty should not be dictated, but should instead be an expression of a woman’s freedom to be herself.”

Laat ik dat laatste even herhalen: een vrouw haar vrijheid om haarzelf te kunnen zijn… Als we dat nou allemaal onthouden, dan beginnen we de dag voortaan met een lach :).

Ik ben blij. En weet je waarom? Nu hebben meer jonge dames met een donkere huid iemand in wie ze zich kunnen herkennen. Ook in de beauty reclames :).

Geniet van je dag!

Lobi,

Rowan

 

2 Comments

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More