Filmen tijdens een concert of niet?

Filmen tijdens een concert of niet?

I don’t know about you, maar tijdens concerten maak ik bijna nooit opnames of foto’s. Ik maak het liever gewoon allemaal live mee. En als ik het ooit nog terug wil zien zijn er altijd nog de concertregistratie op dvd en genoeg filmpjes van andere mensen op YouTube. Beyoncé (yes, her again) houdt er ook niet zo van en maakte dat eergisteren tijdens haar concert duidelijk aan één van haar fans…De fan was zo druk bezig met filmen dat hij niet eens het liedje ‘Irreplaceble’ mee kon zingen toen Beyoncé voor hem stond met de microfoon in zijn gezicht. En toen dit gebeurde zei ze het volgende:

See, you can’t even sing because you’re too busy taping, I’m right in your face baby, you gotta seize this moment baby!

You better put that damn camera down!”

Zie hieronder hoe het allemaal plaatsvond!

2 Comments

  • 11 jaar ago

    Too funny!

    • 11 jaar ago

      Weten wij alvast hoe we moeten handelen als we d’r ooit tegenkomen. GEEN. CAMERA. IN . HAAR. FACE.!

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More