Feels good to be home!

Feels good to be home!

[striped]2 minuten lezen[/striped]

Feels good being back! Ik loop al tijden met het idee om langzaamaan een andere kant op te gaan met mijn blog en YouTube kanaal (of gewoon te stoppen). En deze zomer had ik een moment waarop ik bij mezelf dacht van ‘ik doe het gewoon!’. In eerste instantie maakte ik me druk om mijn lezers, want hoe zouden zij – jullie – het nu vinden als ik geen tutorials, reviews en dergelijke meer plaats? Maar nog belangrijker, hoe zou ik me er zelf bij voelen? Ik vind het altijd leuk om haartutorials te maken of het te hebben over beauty, maar ik heb steeds vaker het idee dat er iets mist in blogland. Een diepere laag. Niet om nu heel ‘diep’over te komen, maar gewoon een observatie.

Rowan Blijd portret

Nu zeg ik echter niet dat ik het nooit meer ga hebben over haar & beauty, ik zeg eerder dat ik mijn gebied uitbreid. Lifestyle kon je af en toe al vinden op mijn blog. Maar wat dacht je van succes & carrière, liefde en cultuur? Snak je soms  gewoon niet naar artikelen (en video’s) die gaan over meer dan haar? Op xo Rowan (rowanblijd.nl) blog ik erover. Ik vind het immers heerlijk om over te hebben met mijn vrienden en vriendinnen, dus waarom niet met de online community?

Ik hoop dat je het nieuwe uiterlijk van mijn blog mooi vindt – laat me ook vooral weten wat je ervan vindt – en dat je telkens weer terug komt om mijn artikelen te lezen. Ik heb veel ideeen en heel veel zin om ze uit te voeren, maar first things first: dit jaar wil ik afstuderen. Ik probeer me mentaal voor te bereiden op de komende hectische periode. Maar kan je jezelf ooit écht voorbereiden op wat komen gaat? Dus voor nu doe ik het een beetje rustig aan en die ideeën, die komen ooit wel tot uitvoering.

Ik zie je snel weer.

xo Rowan

Gerelateerde verhalen

5 Comments

  • Mooi man je nieuwe lay-out! Ik snap wat je bedoelt met een diepere laag, dat vind ik ook belangrijk. Ik zou zeggen ga lekker afstuderen en focus je daarop. En wat komt dat komt 😉

  • 9 jaar ago

    Dank je! Exactemundo 🙂
    xo Rowan

  • 9 jaar ago

    Veel succes met afstuderen <3

  • […] man… By the way, dit is iets wat ik onlangs heb geleerd. Ik heb al eens eerder geschreven (LINK) dat ik me kon blind staren op iets dat een ander behaald had. Intussen ging ik dan volledig voorbij […]

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More