Faith it ’till you make it

Faith it ’till you make it

[striped]3 minuten lezen/8 minuten kijken[/striped]Lemons quote Rowan Blijd blog

Een aantal weken geleden heb ik een rigoureuze beslissing genomen. Rigoureus, omdat ik ben gestopt met iets dat voelde als onderdeel van mezelf. Iets dat door middel van een zware bevalling het levenslicht heeft gezien. En – om verder te gaan in metaforen – ook heeft genoten van het leven. Ik besef me dat dit ietwat cryptisch overkomt, maar wees gerust, je zult snel genoeg weten wat ik bedoel.

In het artikel van vandaag wil ik het met je hebben over geloof. Niet in een Jehova type of way, maar over geloven dat het goed komt en dat dingen vanzelf duidelijk worden. Soms zit je namelijk even in een dip of heb je geen idee waar iets goed voor is (geweest). En dan, uit het niets, wordt het antwoord je in je schoot geworpen. De laatste tijd ervaar ik dat heel sterk. Herkenbaar?

Ik durf ook meer uit te komen voor wat ik wil en dat werpt zo zijn vruchten – en uitdagingen(!) – af. Het is nu zeker niet allemaal sunshine and rainbows. Ik loop niet al huppelend door het leven. Maar wel ánders. Met meer het ‘het-wijst-zichzelf-wel-uit’ gevoel en dat geeft een soort rust en zekerheid.

[striped]Dan nu mijn nieuws[/striped]

Een aantal weken geleden heb ik na maanden wikken, wegen en uitvoerige gesprekken besloten om te stoppen met SISA. Mijn kindje, baby en nu een volwassen vrouw. Het ging allemaal wel lekker, maar ik merk al tijden dat het tijd is voor iets anders. Het kriebelde en ik wist lange tijd niet wat ik aan moest met die kriebels of wat het überhaupt betekende. Voor nu betekent het echter stoppen met iets wat ik met veel liefde en passie heb gedaan. En dat is moeilijk. Het is bijvoorbeeld moeilijk om het aan jou uit te leggen of aan een team uit te leggen. Maar hier ben ik dan, aan de ‘uitleggings’.

Allereerst, dankjewel voor het kijken naar SISA en voor het continue delen, liken en commentaar leveren onze video’s. Juist omdat jij meedeed hebben wij kunnen groeien. Anders waren we gewoon een groepje vrouwen dat tegen een camera sprak, looking silly and stuff. Ik heb twee jaar lang lief en leed gedeeld met een groep vrouwen (en kijkers) die ik eigenlijk helemaal niet kende. Dat het meteen klikte en klopte is ronduit magisch geweest. We hebben in SISA veel tijd, energie, liefde en geld gestopt. Dus je begrijpt dat dit een weloverwogen beslissing is geweest. Achter de schermen gaat er veel werk in zo een project zitten en ik voel me daarom ook dankbaar en blij dat ik met zo een mooie groep vrouwen heb mogen samenwerken en van ze heb mogen leren.

Ik hoop dat jij, net als ik, hebt genoten en vooral geleerd van ons kanaal. Ik hoop ook vooral dat je bent gegroeid met ons kanaal. En ik hoop dat je er ook weer bij bent in de nieuwe fase van ons internet bestaan. Het is een bijzondere reis geweest en ik had hem met niemand anders willen maken dan met jou.

Side note: ik blijf gewoon actief op mijn blog, YouTubekanaal en bij The Glow Up. Hopelijk zie ik je vrijdag en anders zie ik je vast nog ergens anders op het internet.
xo Rowan handtekening

[striped]Bekijk hieronder de voorlopig laatste SISA video[/striped]

 

Gerelateerde verhalen

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More