DIY Deep Conditioner voor kroes en krullend haar

DIY Deep Conditioner voor kroes en krullend haar

DIY Deep Conditioner voor kroes en krullend haar

Hi loves! Ik was de afgelopen dagen best actief op de Facebook pagina van Roodjerow.nl (like jij ‘m al?). En daar deelde ik een erg fijn deep condition recept voor je haar met… Jawel.. Onder andere honding! Klik snel verder voor details van dit huis-, tuin- en keukenrecept! Ik probeerde afgelopen weekend na lange tijd weer een DIY deep condition recept. En ik snap niet waarom ik het zolang niet meer hebt gebruikt! M’n haar glanst de pan uit! Hopelijk is het ook wat voor jullie:
– Doe gelijke hoeveelheden olie en honing in een kommetje. Voor mij is 3 eetlepels van beide voldoende.
– Warm het geheel een paar tellen op in de magnetron (voor de vloeibaarheid)
– En verdeel het mengsel door je haar. Ik verdeel mijn haar meestal eerst in 6 delen voordat ik de deep conditioner aanbreng.
– Doe een plastic kapje over je hoofd. Of een warme handdoek. En laat het een lekker half uurtje zitten.
– Half uur voorbij? Spoel je haar uit en doe met je haar as you wish. Ik bracht na het wassen alleen leave-in condioner en shea boter aan. Maar je kunt dit recept ook makkelijk toevoegen aan je washday. Als in: voordat je je haar gaat wassen of helemaal aan het einde van de riedel.

Einde!

Ik geniet nu nog steeds van de glans in mijn haar en het voelt weer gezond aan (I was slippin’ these laat days).

Let op: het kan een kliederboel worden, dus doe van te voren een handdoek om je schouders!

 

Soso lobi, Rowan

Gerelateerde verhalen

2 Comments

  • Grace
    11 jaar ago

    Thanks for sharing!

  • 11 jaar ago

    Weer een recept om uit te proberen 🙂

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More