De Tangle Teezer (voor kroeshaar)

De Tangle Teezer (voor kroeshaar)

5-DSCN2920-001Een maand of wat geleden was ik op een haar event van Curlsofnature.nl en toen won ik een goodiebag (yaaay!). In de Goodiebag zat onder andere de Tangle Teezer. Ik had er al het een en ander over gehoord, maar kon me niet voorstellen dat  zo’n borsteltje echt iets kon betekenen voor mijn haar. Ik legde ‘m dus bijna meteen weg. De borstel raakte in de vergetelheid… Totdat ik op Misslipgloss.nl een artikel tegenkwam over haar tangle teezer. Anyhow, ik besloot het stof van de borstel af te blazen en ‘m weer eens te gebruiken. Na de klik vind je mijn bevindingen! 3-DSCN2924Ik vind het altijd prettig om mijn haar nat te kammen. Nou ja, het is iets van de laatste tijd. Van de laatste blogtijd. Dankzij Roodjerow.nl leer ik meer, omdat ik jullie natuurlijk wel de waarheid wil voorschotelen. Zo kwam ik er dus achter dat mijn haar droog kammen niet altijd een succes was. En dat ik geen fan meer ben van mijn haar uikammen met een kam.

Wanneer ik mijn haar was, verdeel ik het in een paar plukken. Zo kan ik elke pluk beter aanpakken. En dat verdelen is ook handig bij het kammen. Zo hoef je niet meteen een hele bos haar aan te pakken.

1-DSCN2920

Ik begin altijd bij de puntjes met uitkammen. Zo ook met de Tangle Teezer. En wonder boven wonder glijdt de borstel door mijn haar. Zo gaat het elke pluk. Yessssss, dit had ik niet verwacht!

Eenmaal uit de douche probeer ik de borstel te gebruiken op vochtig haar. Ook dit gaat heel nice!4-DSCN2925

Pluspunt: De Tangle Teezer borstelt je krullen er niet uit, maar behoudt ze en definieert ze zelfs een beetje. Als je dus mocht besluiten je haar na het borstelen los te laten, kan dat prima met behulp van de Tangle Teezer.

My thoughts.. Ik heb de Tangle Teezer al een tijdje, maar liet ‘m steeds liggen, omdat ik het idee had dat ‘ie toch niet zou werken voor kroeshaar. Toen ik de Tangle Teezer uiteindelijk ging gebruiken, merkte ik dat het uitkammen van mijn haar geen pijn deed. Ik ben nu eenmaal wel wat gewend, en meestal doet haar uitkammen toch wel een beetje pijn. De Tangle Teezer belooft je haar pijnloos uit te kammen, en het is ook echt zo!

De Tangle Teezer is bij verschillende haarwinkels te koop, bij verschillende webshops en een groot aantal drogisterijen.

Dankjewel voor het lezen & zie je next time.

Soso lobi, Rowan

 

Gerelateerde verhalen

5 Comments

 • 11 jaar ago

  Ik kan me haar zowel droog als nat uitkammen! Ideaal voor kroeshaar

 • 11 jaar ago

  Jaaa de tangle teezer is goed he! Het breekt mn haar niet eens, ookal verwachtte ik het wel. Dat geluid van die borstel maakt me soms nog wel bang ervoor 😛

 • cherella
  10 jaar ago

  Ik had ook zoiets van ze gewonnen in een goodiebag. Ben er echt zo blij mee! Ik gebruik hem elke keer tijdens het wassen.

  Leuke blog heb je 😀

  Groetjes.

 • riche
  10 jaar ago

  Ik kan er niet meer zonder!!
  Voordeel ervan voor mij is dat,je haren in de kortste keren je hebt uitgekamd.
  Ben op youtube meiden tegen gekomen die aangegeven
  Dat het hun haar wel beschadigden.
  Xoxo

 • Joanne
  10 jaar ago

  Ik gebruik hem nu ook al heel lang en er is geen dag dat ik m niet gebruik ik vind hem echt goed kammen en de klitten uit mijn krullen kammen gaat ook prima

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More