Outfit recycling

Outfit recycling

Foto: Tumblr.com

Hola mamcitas! Vandaag ga ik iets met jullie delen dat hopelijk gaat fungeren als een stok achter de deur: ik ga namelijk een maand GEEN KLEDING SHOPPEN! Voor mij is dat toch wel een opgave, want ik neem bij een middagje door de stad wandelen toch al gauw een jurkje of twee mee.

De grap is dat ik er net 40 dagen vasten op heb zitten en ook toen niet heb geshopt. Maar ik heb uit noodzaak (lees: vakanties betalen) besloten er toch nog eens een maand aan vast te plakken. Mijn vasten was namelijk klaar op 31 maart en toen heb ik besloten om toch nog even mezelf in te houden wat shoppen betreft. Ballin’ on a budget!!

Ik moet het dus doen met mijn toch al uitpuilende kledingkast, en mijn outfits als het ware recyclen. Eigenlijk is dat helemaal niet erg. Ik heb genoeg om aan te trekken. Maar je weet hoe wij vrouwen zijn.. We kunnen een heel kast vol met kleding hebben en toch niets hebben om aan te trekken. Dus dan kopen we vaak gewoon iets nieuws dat vervolgens ook weer verdwijnt in de grote kledingkast.

Dat dus niet langer! Of in ieder geval een maand lang niet meer! Ik ga outfits recyclen tot ik er moe van word. En ik zal jullie ook gaan verBLIJDen met hier en daar een outfitpost. Hope you will enjoy!

Soso lobi,
 
x Rowan

2 Comments

 • 11 jaar ago

  Wat een opgave zeg haha! Ik wens je heel veel succes :)! Vaak als je zo'n challenge aan gaat zie je opeens weer hoeveel kleding je eigenlijk in je kast hebt, maak je de leukste nieuwe combi's etc :D! You can do it! Ik ben je trouwens gaan volgen via Bloglovin om op de hoogte te blijven van je avonturen ;-)! Hoop dat je ook een kijkje op mijn blog wil nemen! Zou leuk zijn!

  xo Rosie

 • 11 jaar ago

  Haha, thanks! Maar moet goedkomen toch :).
  Heb net even een kijkje genomen op je blog. Es sieht gut aus!
  Watertanden bij dat eiermuffin recept! Liefs!

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More