Sh*t White Girls Say

Ik houd van YouTube! En ik kan er uren inspiratie opdoen of gewoon grappige filmpjes op kijken. Zo’n grappig filmpje kwam ik een tijdje terug al tegen en ik heb hem toen ook gedeeld met mijn omgeving. Maar aangezien ik nu een blog heb, leek het me leuk om het filmpje ook met jullie te delen! Het is een filmpje met stereotypen en vooroordelen. Eigenlijk hebben we ze allemaal. Hier zien we echter de vooroordelen die blanke meisjes hebben over donkere meisjes. Best grappig, I think.

 

Vertel, heb jij ervaring met deze opmerkingen? I know I have!

Er is overigens nog een deel II van dit filmpje. Dat vind je hier: klik. En er zijn nog heel veel andere versies, zoals Sh*t Black Girls Say, Sh*t Spanish Girls Say, Sh*t Single Girls Say… etc., etc… Lachen, gieren, brullen die filmpjes!

Soso blessi,

x RowanΒ 

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.