Sh*t White Girls Say

Sh*t White Girls Say

Ik houd van YouTube! En ik kan er uren inspiratie opdoen of gewoon grappige filmpjes op kijken. Zo’n grappig filmpje kwam ik een tijdje terug al tegen en ik heb hem toen ook gedeeld met mijn omgeving. Maar aangezien ik nu een blog heb, leek het me leuk om het filmpje ook met jullie te delen! Het is een filmpje met stereotypen en vooroordelen. Eigenlijk hebben we ze allemaal. Hier zien we echter de vooroordelen die blanke meisjes hebben over donkere meisjes. Best grappig, I think.

 

Vertel, heb jij ervaring met deze opmerkingen? I know I have!

Er is overigens nog een deel II van dit filmpje. Dat vind je hier: klik. En er zijn nog heel veel andere versies, zoals Sh*t Black Girls Say, Sh*t Spanish Girls Say, Sh*t Single Girls Say… etc., etc… Lachen, gieren, brullen die filmpjes!

Soso blessi,

x Rowan 

Gerelateerde verhalen

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More