Party hair: de Griekse godin| Blogidays!

Party hair: de Griekse godin| Blogidays!

Party hair: de Griekse godin| Blogidays!

Greek Goddess Tutorial voor kroeshaarDe blogjaren zijn voorbij gevlogen en ik nam daarom laatst een trip down memory lane. Ik kwam terecht bij een paar van mijn oude video’s. Waaronder deze uit januari 2013 alweer. Het jaar dat ik lak had aan een padded bh en het jaar dat ik veel actiever was op YouTube.

Ik wilde deze video weer met je delen voor het geval je op zoek bent naar wat haarinspiratie voor de feestdagen. Deze Griekse godin coupe creëer je in een handomdraai. Als je goed bent in het maken van een lage knot, en een pakje vlechten in huis haalt (ca. 3 euro), zit je gebakken.

Ik heb dit Griekse godin kapsel al een tijdje niet gedragen, maar ik denk dat deze maand de perfecte maand is om ‘m weer uit de kast te halen. Bekijk de party hair tutorial: de Griekse Godin hieronder. Hij is geschikt voor elk haartype, omdat het haar dat ik heb gebruikt in alle kleuren van de regenboog te koop is bij diverse haar en cosmetica winkels.

[striped]Welk kapsel ga jij rocken deze feestdagen?[/striped]

x Rowan

Gerelateerde verhalen

2 Comments

  • Galina
    8 jaar ago

    Echt heel mooi Rowan! Je hebt echt een lieve stem trouwens 🙂

  • Brenda
    8 jaar ago

    Leuk kapsel! Ben toch wel nieuwsgierig welk liedje je nou aan het luisteren was. Zag er zo gezellig uit 😉

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More