OOTD: Met mijn nieuwe STEVE MADDEN pumps!

OOTD: Met mijn nieuwe STEVE MADDEN pumps!

OOTD: Met mijn nieuwe STEVE MADDEN pumps!

Outfit of the day met Steve Madden pumpsIk ben zo’n sucker for shoes, zoals je laatst vast hebt gezien in mijn shoplog. Nu mag ik al bijna niet meer shoppen (morgen is de pret voorbij) dus ik zet mijn nieuwe aankoopjes nog even goed in de spotlight! In deze post zie je de pumps met T-strap en gouden hak in de spotlight. Ik ben erg blij met deze babies…

In deze post combineer ik de pumps met een romantische outfit, doch sassy door het kanten shirt. De top kocht ik op de Dappermarkt. A girl’s got to watch those coins! En de rok is van een paar jaar geleden van de H&M. Wie wat bewaart, die heeft wat!

Outfit of the day met Steve Madden _DSC1005

Naast deze outfit, zie ik ook al casual outfits voor me met deze pumps. Lenteoutifts, rokjes, broeken you name it! Hieronder zie je een van mijn andere outfitideetjes. What do you think, leuk voor de lente?

 

Lente outfit Solange style!

Geniet van je dag en van de toenaderende lente!

Soso lobi,

x Rowan

Gerelateerde verhalen

14 Comments

 • 10 jaar ago

  Prachtig ! Lopen ze een beetje lekker? Ik hou t nooit lang vol op mn hakken:p

  • 10 jaar ago

   Ik ben er dus al 2x op uit geweest. En dan echt dansend uit. Het ging best prima :)!

 • 10 jaar ago

  Leuk! Love the heels, outfit & lipstick 🙂

 • Sophie
  10 jaar ago

  prettyyyyy & love the heels

 • Fabandluxury.com
  10 jaar ago

  Wauw Beauty! Very good combination, love the lace top!!

  • 10 jaar ago

   Thanks! Was echt een koopje! Super blij mee 🙂

 • 10 jaar ago

  Wauw, hele gave pumps, en wat een mooie outfit, staat je goed!

 • Oh die pumps zijn echt AWESOME! Wat een prijsje zeg!

 • 10 jaar ago

  Prachtig!! je hebt mooie benen en die schoenen staan je geweldig 😀

 • 10 jaar ago

  Cute outfit, i like!

 • 10 jaar ago

  Nice outfit!! Schoenen zijn geweldig 😀

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More