Monday Inspiration: Leren van jezelf te houden

Monday Inspiration: Leren van jezelf te houden

Monday Inspiration: Leren van jezelf te houden

Dag schattebouten, 
ik zit dit te typen terwijl ik eigenlijk een opdracht voor school af moet maken, maar ik kwam zojuist een filmpje tegen dat me tot in mijn tenen aansprak en ik voelde dat ik het met jullie MOEST delen!
 
In het filmpje spreekt Iyanla Vanzant. Bekend van haar eigen tv-show ‘Iyanla: Fix My Life’ te zien op The Oprah Winfrey Network (OWN). 

Ze noemt er drie fouten die vrouwen vaak lijken te maken (als je het mij vraagt, noemt ze echter fouten die mensen in het algemeen lijken te maken). 
Daarnaast geeft Iyanla ook tips over hoe vrouwen eerst van zichzelf moeten leren houden, voordat ze zich in de strijd der liefde gooien. 
Ook vertelt ze in een notendop hoe die eerste stappen van ‘van jezelf leren houden’ dan gaan. 
Dat klinkt allemaal misschien wat vaag zo. Gelukkig kan Iyanla wél de juiste woorden vinden en het je allemaal haarfijn uitleggen. Bekijk het hier… 
 
 

 
Ik wilde het even delen, deze wijsheid. Ik hoop uiteraard dat je er iets aan hebt. 
Enneh.. Een heel goede en mooie week! Soso lobi xx

Gerelateerde verhalen

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More