Jouw producten in de winkel

Jouw producten in de winkel

kroeshaar blogs

Soms vraag je je af waarom het toch zo moeilijk is producten voor de donkere huid en kroeshaar in de winkels te vinden. Ik vind het bijna frustrerend dat ik weet dat er nieuwe concealers uitkomen bijvoorbeeld, maar tegelijkertijd ook weet dat ze in mijn kleur niet bij Kruidvat of Etos uit zullen komen. Nee, liever kan ik me daarvoor richten tot het internet, vervolgens bestellen en dan hopen dat het de juiste kleur is voor mijn huid. Herkenbaar? Waarom zien grote ketens en merken eigenlijk tot op de dag van vandaag niet in dat de donkere vrouw een potentiële doelgroep is, I wonder…

Hoe denk jij daarover? In de volgende enquête kun je mij en tal van andere Black Bloggers (anoniem) laten weten hoe jij aan je producten komt, maar vooral hoe je aan de informatie over die producten komt. Doel van deze enquête is om inzicht te krijgen in het consumentengedrag van de donkere vrouw en vervolgens de harde cijfers hiervan voor te leggen aan merken en bedrijven, zodat we ons hard kunnen maken voor een betere beschikbaarheid van de producten die voor JOU zijn bestemd.

Vul de enquete hier in

(Dit kan tot 10 februari 2015)

Vele malen dank aan Aïsha en Megisa van Myblackhair.nl voor het opstellen van deze enquete! Als je in je omgeving meer donkere vrouwen hebt die dit ook interessant vinden, deel de link dan met ze, zodat ook zij deze enquête kunnen invullen.

Let’s be honest here.. De donkere vrouw vormt een grote doelgroep die inmiddels door een select aantal ondernemers is ontdekt. Toch zou ik het ontzettend fijn vinden als die selecte groep eindelijk eens wordt uitgebreid, zodat het niet meer een ellenlange zoektocht is om de voor jou geschikte producten te vinden.

Bedankt voor het lezen & invullen.

Soso lobi,

x Rowan

Gerelateerde verhalen

4 Comments

  • 9 jaar ago

    Vind het echt super goed dat de enquête er is, ik heb hem al ingevuld via MBH 😉

  • 9 jaar ago

    Hey I have nominated you for the Liebster award, details are on my blog at http://tricyoppong.com/?p=269 🙂 x

  • 9 jaar ago

    Ik denk er precies zo over zoals in je blog beschreven staat. Ik woon in Apeldoorn en hier is niks!!! Ongelofelijk gewoon het is best een grote stad met veel verschillende nationaliteiten. Ik ben vaak gefrustreerd over het feit dat de donkere vrouw niet gewoon naar de Etos of de kruidvat kan, en dus inderdaad via internet moet bestellen:-( en hopen dat je de juiste kleur hebt. Ik vind dat zo jammer. Dat ik mij nu zit te bedenken hoe dat anders kan. Want ik weet dat veel meer vrouwen en mannen dit probleem hebben. Bij de toko hebben ze wel wat haar producten maar de producten die ik graag gebruik zijn allemaal op natuurlijke basis en die verkopen ze daar helaas niet. Leuk blog heb je. Helaas kan ik de enquete niet meer invullen.

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More