Garnier Nutri Repair in Kroeshaar (+video)

Garnier Nutri Repair in Kroeshaar (+video)

Garnier Nutri Repair in Kroeshaar (+video)

Dit is geen sponsor item. I ain’t that popular.

 

Yet.

Terug naar het reguliere programma… Ik ga vandaag Garnier Nutri Repair gebruiken. Zowel de shampoo als de conditioner. Ze bevatten 3 ‘voedende oliën’. Namelijk olijfolie, avocadoolie en karite olie. Ik had geen idee wat dat laatste was, maar na wat onderzoek kan ik het jullie uitleggen…By the way, mijn nicht – een echte haarfreak – gebruikt dit product wanneer haar haarproducten uit Amerika op zijn. Haar next big thing, zeg maar. Dus ik dacht; als zij het gebruikt, waarom zou ik het dan niet eens proberen?!

Meer over de 3 oliën:

– Karite olie – ook wel shea genoemd – is met zijn voedende eigenschappen goed  voor het herstellen van droog en beschadigd haar. Bovendien voedt en hydrateert het de hoofdhuid en voorkomt het gespleten haarpunten.
– De olijfolie zorgt voor meer elasticiteit en kracht van je haar. Kleine andere weetjes over olijfolie voor het haar zijn bijvoorbeeld dat het roos voorkomt en het is, net als karite, gezond voor je hoofdhuid. 
– Dan de avocado.. Avocado heeft ook tot effect dat je haar er sterker van wordt, minder breekt en het haar wordt gehydrateert. Fijne bijkomstigheid van de avocado: het bevordert je haargroei. 
Zo, dat waren de drie oliën. 

In een latere post zal ik het resultaat laten zien!
soso lobi,
x Rowan

Bonus: Ik had een kort filmpje opgenomen voordat ik het product daadwerkelijk ging gebruiken en wilde het jullie niet onthouden! Zie hier… Bye!
 
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=LMCPdogDlz0?version=3]
 

Gerelateerde verhalen

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More