Bantu knot out van nat haar

Bantu knot out van nat haar

Op Valentijnsdag liet ik jullie een tutorial zien van een zogeheten bantu knot out met droog haar. Ik had mijn haar voordat ik het kapsel maakte namelijk niet gewassen of überhaupt nat gemaakt. Vandaag heb ik echter een stel foto’s in de aanbieding die laten zien hoe mijn haar eruit ziet wanneer ik mijn haar heb gewassen en er vervolgens bantu knotjes in doe en na een nachtje weer uithaal. 

 
Ook dit keer maakte ik niet al te kleine knotjes.
 
Als moisturizer, ook wel hydraterend of vochtinbrengend product, gebruikte ik een leave-in conditioner
 
Het losmaken
Wat opvalt is dat ik na de ‘natte bantu knotjes’, zo noem ik ze maar even voor het gemak, veel korter haar krijg dan na de ‘droge knotjes’. Dit is dus wel iets om rekening mee te houden als je de bantu knotjes gaat maken in je eigen haar!
 Bantu ‘nat’.
 
Bantu ‘droog’.
Verder vind ik ook dit kapsel prima werken voor mezelf en bij genoeg andere vrouwen. Ik ben trouwens best benieuwd of deze methode ook werkt op Europees haar! Dus lievelingen met stijl haar, misschien iets voor jullie? Of zeg je: nahhh, I’m good… Hollaaaa!
 
Tot snel.
Soso lobi,
 
Rowan
 

Gerelateerde verhalen

2 Comments

  • Anonymous
    11 jaar ago

    Hartikke leuk en goed dat je een site opricht voor de meiden met een donkere huid en kroeshaar.
    Ik ben nu al een fan van je!!

  • 11 jaar ago

    Oeh, dankje! Vind ik heel fijn om te horen :).

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More