Film – The Best Man

Film – The Best Man

Yes, Yes, Yes! Excuse dat ik mij niet geheel beperk tot haar en beauty vandaag, maar er gaat soms zo veel om in my pretty little head! Zoals het feit dat er een sequel aan zit te komen van één van mijn favoriete films! THE BEST MAN. Zie hieronder de trailer van deel I. 
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=t25Of3m-3_U]
Oke, de trailer is een beetje sloom! Maar de film is top ;)!
Soms is het bij sequels het geval dat niet iedereen van de eerste film terugkeert, maar bij THE BEST MAN komt iedereen van deel I terug voor deel II! Yup, yup! 
Acteurs als Nia Long, Morris Chestnut, Sanaa Lathan en Taye Diggs spelen in deze film. Dit zijn een paar befaamde ‘black movie actors’ van de jaren ’90.
De film is een oldie voor us 90’s babies, maar goldie! En wie weet wat het tweede deel ons gaat brengen… Hij komt in Amerika uit op 15 november. Dus waarschijnlijk iets later bij ons. Nog even wachten dus!
Soso lobi,
Rowan

Trailer: YouTube.com

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More