Maybelline Fit Me Concealer op de donkere huid

Maybelline Fit Me Concealer op de donkere huid

Maybelline Fit Me Concealer op de donkere huid

Wie mij kent, weet dat ik aan mijn make-up niet graag gek veel geld uit wil geven. Ik houd van koopjes! Wel houd ik van kwaliteitspullen.. Dit lijkt soms een onmogelijke combinatie. Zo ook vandaag. Ik was met een vriend op stap en was helemaal make-uploos. Dit herinnerde mij eraan dat ik nog iets nieuws wilde proberen met mijn wenkbrauwen. Oh, wat een extra info toch weer… Anyways, to the point…Voor mijn wenkbrauwen wilde ik iets nieuws proberen: 
– een wenkbrauwpotlood om ze een beetje bij te tekenen;
– en een concealer om ze nog wat extra vorm te geven aan de buitenste randen.

Man, o, man het was nog heel wat werk om een budget vriendelijke winkel te vinden die concealer verkoopt voor de donkere huid! Ik ben bij DA geweest, Hema, Etos, you name it. En van alle budget merken die ze in die winkels verkopen, heb ik uiteindelijk maar 1(!) merk gevonden dat concealer had voor de donkere huid. Voor een fijn prijsje welteverstaan. 
 Ik heb de concealer van Maybelline, no. 30 en een wenkbrauwpotlood van DA (huismerk), no. 002 gekocht. 

De concealer heeft een soort lipgloss kwastje waarmee je hem gemakkelijk kunt aanbrengen. Secuur aanbrengen kan er echter niet mee. Dus mijn advies is om een kwastje te gebruiken waarmee je precisiewerk kunt doen. 
Wat vooral heeel erg fijn was van de concealer, was dat er 40% van de prijs afging. Yessss! Loves it. Dankje, Etos! 

Dan het potlood.. Koste nog geen 2 euro bij DA en heeft als handige bijkomstigheid een borsteltje op de dop zitten. Twee vliegen in 1 klap dingen… Heerlijk. Daarbij is het geen zwart potlood – de kleur van mijn eigen wenkbrauwhaartjes – maar donkerbruin. Zwart kan wat hard overkomen met mijn GIGA wenkbrauwen en donkerbruin is dan wat subtieler en zachter. 

 
Het resultaat van het potlood en de concealer. Ik vind m’n wenkbrauwen er vrij natuurlijk uitzien en niet te getekend. 
De kleur vind ik ook mooi. Niet te donker en niet te licht.
Oiii, ik had wel iets aan m’n lippen kunnen doen, noh. Gelukkig draait het hier om de wenkbrauwen! Hihi 😉

 

Hoe doen jullie je wenkbrauwen? Gebruiken jullie dezelfde methode? Of toch liever helemaal niets op de twee harige vriendjes..  
 
soso lobi,
 
x Rowan2 Comments

  • Anonymous
    11 jaar ago

    meestal doe ik mijn wenkbrouwen niet en anders met een wenkbrouw potlood.ik heb nog geen goede concealer (en foundation) gevonden wat ze hebben inderdaad weinig budget merken voor de donkere huid, helaas. xxx melodietjee

  • 11 jaar ago

    De Maybelline Fit Me lijn is misschien wat voor je? Anders moet je misschien kleuren mengen. Dat kan de ideale kleur opleveren. Hoe dan ook is en blijft het een zoektocht. Good luck!

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More