beauty – HEMA blush kwast

beauty – HEMA blush kwast

Ik ben niet echt een kwasten kenner, but I’m getting there… Daarom kreeg ik laatst ook een tip van a dear friend of mine, Sophie! Zij vertelde mij over een blush kwast van de Hema! Met schuin afgesneden haren. Zo kun je mooie effecten maken on your already pretty face! Hij is verkrijgbaar voor een fijn prijsje (ca. 3 euro!). Dus voor diegenen van ons die ‘bawlen on a budget‘, stay tuned!

De haartjes van deze Hema blush kwast zijn schuin afgesneden. Dat maakt dat je deze kwast ook prettig kunt gebruiken bij het shapen van je gezicht. Shapen houdt in dat je door middel van donkere en lichte tinten je gezicht vorm kunt geven. 

Voordat ik deze kwast had, gebruikte ik altijd een grote ronde kwast voor mijn blush en bronzer. Nadeel: met zo’n rechte kwast zat de bronzer en blush vaak all over the place. 

Op onderstaande foto’s heb ik alleen gebruik gemaakt van een donkere bronzer van de Etos. In de loop der tijd zal ik nog een artikel plaatsen hoe ik met donker én licht mijn gezicht shape. 

Aan de slag…
Eerst even een vismondje maken. Zo zie ik goed waar ik het beste mijn bronzer kan plaatsen.

Vervolgens lekker kwasten. Met afgebladderde nagellak…
 En zo zie je hoe het eruit is komen te zien. Doordat ik de bronzer met de kwast secuur onder mijn jukbeen kon zetten, komt het jukbeen beter naar voren. Als ik nog een highlighter (poeder licht van kleur) had gebruikt, zouden mijn jukbeenderen nog meer ‘poppen’. Maar daarover later meer!

 

 
Conclusie: Ik vind het een fijne budget kwast. Past in mijn make-up tasje en doet wat ik wil. Ook niet onbelangrijk. Ennn… de haartjes voelen lekker zacht aan! Net echt, haha. 
 
Soso lobi,
 
Rowan

Gerelateerde verhalen

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More